Ce fel de protecție pentru saltea să folosești?

Gradul de duritate al saltelei poate fi modificat fără să trebuiască să achiziționezi o nouă saltea. Protecțiile pentru saltea (sau topper-ele pentru saltea, cum mai sunt cunoscute) adaugă un strat suplimentar de umplutură peste salteaua ta. Cu alte cuvinte adaugă un plus de confort între corpul tău și saltea. Dar ce protecție de saltea ar trebui să alegi?

Cea mai bună decizie pentru a crește calitatea somnului tău este alegerea unei protecții de saltea din lână. Astfel veți crește considerabil nivelul de confort pe parcursul somnului. Este puțin cunoscut faptul că lâna este materialul miracol al naturii. Fiind o țesătură naturală care respiră, va oferi răcoare pe parcursul verii și căldură pe parcursul iernii. Inteligent nu?

Protecția de saltea din lână – o alegere hipoalergenică

Te confrunți cu alergii? Protecțiile de saltea din lână oferă patului tău toate calitățile hipoalergenice. Lâna rezistă în mod natural la acarieni, ciuperci și bacterii, fiind o barieră pentru iritațiile pielii și oferindu-ți un somn mai sănătos. Fie că ești sau nu alergic, vei dormi mai liniștit știind că patul tău este lipsit de acarieni și mucegai.

Găsește cea mai bună protecție pentru saltea

Te întrebi care este cea mai bună protecție pentru saltea? La Maia Home vei găsi diverse modele, culori și dimensiuni: pentru pat dublu, pentru pat de o persoana, pentru copii, pentru bebeluși.

Orice ai alege din variantele de mai sus, ai câștigat o bilă albă pentru sănătatea și confortul somnului tău.

S-a demonstrat științific că dormind pe o suprafață din lână, vei transpira mai puțin, ritmul cardiac se va regla, nivelul de stres va coborî și te vei trezi mai binedispus.

Adaugă o protecție de saltea din lână ca să te bucuri de o experiență completă

O protecție de saltea din lână este alegerea cea mai bună ca să te bucuri de un somn liniștit. Adaugă peste salteaua ta protecția din lână, pune peste aceasta un așternut din bumbac de foarte bună calitate, adaugă perne din lână și pilotă sau pătură din lână și patul tău este gata. Tot ce mai trebuie să faci este să tragi un pui de somn adânc și odihnitor.

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .