Vestă copii Squirrel Ecru din lână
Vestă copii Squirrel Ecru din lână
Vestă copii Squirrel Ecru din lână
  • -10%
Vestă copii Squirrel Ecru din lână
Vestă copii Squirrel Ecru din lână
Vestă copii Squirrel Ecru din lână

Vestă copii Squirrel Ecru din lână

Vestă din lână fleece pentru copii. Este foarte moale și fină la atingere, nu provoacă iritații și alergii. În față se închide cu fermoar. Este prevăzută cu 2 buzunare.

Mărime
  • 1-2 ani
  • 3-4 ani
10252
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile
269 lei 299 lei -10%
cu TVA
Time left

Moale și călduroasă

Pentru zilele în care e prea cald pentru gecuță și prea rece pentru bluză, alege varianta cea mai practică: o vestă din lână moale care îi va ține cald, fără să încingă. Ca să ai grijă de sănătatea lui și să îî oferi confortul termic de care are nevoie, e bine să optezi pentru materiale 100% naturale precum lâna. Aceasta este un bun izolator termic, lasă pielea să respire și asigură confortul copilului tău.

Informații mărimi:

  • Mărime 1-2 ani 86-92 cm: lungimea de la umăr 36/41cm, piept - 26 cm, talie - 26 cm, bază - 32 cm
  • Mărime 3-4 ani 98-104 cm: lungimea de la umăr 39/42cm, piept - 29 cm, talie - 29 cm, bază - 32 cm

Avantajele vestei Squirrel Ecru:

  • păstrează temperatura constantă a corpului, fără să încingă
  • izolează termic și lasă pielea să respire
  • este foarte practică putând fi purtată chiar și pe sub geacă
  • se închide ușor cu fermoar și este prevăzută cu buzunare

Produsele Flokati

Produsele Flokati sunt importate în exclusivitate în România de #IubimLâna.

Lâna folosită la fabricarea produselor Flokati a fost atent selecționată și prelucrată. La realizarea acestor produse se folosește doar lână naturală deoarece calitatea produselor se regăsește în sănătatea clienților.

Studii recente de specialitate au demonstrat că atunci când corpul intră în contact cu lâna, temperatura se reglează la o valoare optimă, circulația sângelui crește, transpirația este redusă, iar pielea nu mai suferă leziuni și alergii.

Woolmark Logo Logo-ul Woolmark indică faptul că lâna folosită la fabricarea produselor este lână pură 100% ce îndeplinește standardele absolute de calitate și criteriile de performanță.
Oeko

Oeko-Tex Standard 100 confirmă faptul că toate fibrele componente ale produselor îndeplinesc toate criteriile din punct de vedere ecologic și nu au niciun efect dăunător asupra sănătății consumatorului.

Culoare
Ecru
Compoziție
Exterior: 100% lână merino; Interior: 64% bumbac, 36% poliester
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
A se spăla la mână sau la mașina de spălat (program Lână), sub 30°C, cu un detergent delicat. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .