Sac carucior din lana pentru bebe
Sac carucior din lana pentru bebe
Sac carucior din lana pentru bebe
Sac carucior din lana pentru bebe

Sac de dormit pentru cărucior, din lână, impermeabil, 0-18 luni

Sac de dormit din lână, impermeabil, pentru cărucioare.

Este ideal în perioadele reci ale anului. Protejează de vânt și umezeală și încălzește copilul în timpul plimbărilor, Este prevăzut cu sistem de fixare pe cărucior, scoică auto și săniuță

Interior: 100% Lână Pură
Exterior: țesătură impermeabilă

Dimensiune: 97 x 38 x 12 cm

Culoare
  • Maro
10033
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile
509 lei
cu TVA

Sac de dormit pentru nou născuți și copii de până la 18 luni. Interiorul este realizat din lână pură ce nu provoacă alergii și iritații. Exteriorul este din material impermeabil ce nu permite vântului și umezelii să pătrundă la interior. Partea superioară poate fi adaptată cu ajutorul unui șnur. Este practic datorită fermoarului lateral ce permite deschiderea în totalitate. Pe spate este prevăzut cu spații pentru inserarea centurilor.

Avantajele sacului de dormit pentru cărucior:

  • spre deosebire de sacii de dormit din materiale sintetice, sacul din lână nu provoacă transpirație, alergii și iritații
  • practic datorita fermoarului ce detașează toată partea din față
  • potrivit pentru cărucior, scoică auto și sanie
  • mărime universală 0-18 luni
Culoare
Maron
Compoziție
Interior 100% lână naturală. Exterior material impermeabil
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
A nu se spăla la temperaturi mai ridicate de 30°C. Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .