Pled copii Clover Light Blue N1 din lână
Pled copii Clover Blue N1 din lână, 100x140 cm
Pled copii Clover Blue N1 din lână, 100x140 cm
  • -20%
Pled copii Clover Light Blue N1 din lână
Pled copii Clover Blue N1 din lână, 100x140 cm
Pled copii Clover Blue N1 din lână, 100x140 cm

Pled copii Clover Light Blue N1 din lână

Pled din lână merino pură pentru copii și bebeluși. Are o grosime medie și este flexibil fiind foarte practic. Acest pled este ideal pentru învelire, dar și ca strat suplimentar de protecție în cărucior. Pentru că lâna reglează rapid temperatura și elimina eficient umiditatea, copilul va avea parte de un somn mai liniștit și de protecție eficientă împotriva frigului.

Lâna merino din care este confecționat este de calitate premium, certificată Woolmark, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii in descrierea de mai jos.

Nivel căldură: 1 (23-26°C în cameră)

Compoziție: 100% lână merino

Densitate: 480g/m²

Beneficii:

  • Livrare gratuită
  • Retur gratuit 30 zile
Dimensiune
  • 100x140 cm
10447
Produs în stoc.
295 lei 369 lei -20%
cu TVA
Time left

 

Este greu să găsești o păturică pentru copii care să îndeplinească toate cerințele copilului tău și să fie și sănătoasă, nu-i așa? Pledul din lână pentru copii și bebeluși Clover Blue merită o șansă deoarece este moale, are un imprimeu jucăuș, potrivit atât pentru băieței, cât și pentru fetițe și este 100% natural. Lâna merino îi va asigura temperatura optimă, nu va transpira, nu va suferi de iritații și alergii și va dormi neîntors.

Avantajele pledului Clover Blue:

  • are două fețe, una mai deschisă și una mai închisă ca să te poți juca cu designul camerei
  • ușoară și subțire, perfectă pentru învelire
  • potrivită pentru orice dimensiune de pat pentru copii
  • poate fi folosită o perioadă mai lungă: până la vârsta de 5-7 ani
  • imprimeu atractiv pentru copii

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absorbe și elimină umiditatea.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Lâna folosită la fabricarea acestui produs este pură și provine din surse sigure, controlate. Produsul deține certificat WOOLMARK.

Important de știut

Datorită compușilor chimici naturali din fibra de lână există variații ale culorii ce nu pot fi controlate. În timpul utilizării, anumite fire de lână se pot încurca, încreți sau desprinde. Acest lucru nu este considerat defect de material ci certitudinea că lâna este pură și nu s-a intervenit excesiv în procesul de prelucrare.

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Culoare
Bleu
Compoziție
100% Lână Merino
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică. A se spăla la o temperatură de maxim 30°C la mână sau programul de rufe delicate cu un detergent special. A nu se usca într-un uscator de rufe. A nu se folosi înălbitori.
Nivel de încălzire
1 (temp. cameră 23-26°C)
Densitate
480g/m²

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .