• -20%
Pătură Hazelnut N3 din lână și bumbac
Pătură Hazelnut N3 din lână și bumbac
Pătură Hazelnut N3 din lână și bumbac

Pătură Hazelnut N3 din lână și bumbac

Păturică dublă din lână merino și bumbac concepută special pentru a oferi un somn de calitate copilului tău. O suprafață este din lână moale cu aspect de blăniță și o suprafață este din bumbac cu imprimeu vesel cu oițe.

Lâna merino din care este confecționată este de calitate premium, certificată Woolmark, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii in descrierea de mai jos.

Nivel căldură: 3 (20-23°C în cameră)

Compoziție suprafață de contact: 100% lână merino/100% bumbac

Densitate: 450g/m²

Recomandată pt copii cu vârsta mai mare de 1 an.

Dimensiune
  • 135x200 cm
10459
Ultimele produse in stoc
639 lei 799 lei -20%
cu TVA

 

În pătuț sau în cărucior copilul trebuie să se simtă confortabil, în siguranță și protejat de factorii externi. Lâna este o fibră care creează pentru corpul lui un mediu plăcut, cu o temperatură constantă și îl apără de alergii. Somnul său va fi mai liniștit și mai sănătos.

Avantajele păturii pentru copii Hazelnut:

  • are o suprafață din lână pentru reglarea temperaturii și o suprafață din bumbac pentru mai mult confort
  • imprimeu jucăuș cu oițe, îndrăgit de copii
  • se potrivește atât pentru fetițe cât și pentru băieți
  • moale și plăcută la atingere
  • lasă pielea să respire și reduce transpirația
  • nu se electrizează

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absorbe și elimină umiditatea.

Rezistență sporită

Pătura este finisată cu un tiv catifelat aplicat manual, cu atenție, astfel încât să nu se destrame la folosire și spălare repetată. Fibrele fine de lână merino sunt dispuse sub formă de blăniță, țesute pe un mesh de polimer special conceput în Italia pentru acest tip de pătură. Datorită acestui procedeu, cantitatea de lână ce se desprinde din pătură este foarte mică, iar proprietățile lânii asupra organismului sunt păstrate în proporție de 99%.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Lâna folosită la fabricarea acestui produs este pură și provine din surse sigure, controlate. Produsul deține certificat WOOLMARK.

Important de știut

Datorită compușilor chimici naturali din fibra de lână există variații ale culorii ce nu pot fi controlate. În timpul utilizării, anumite fire de lână se pot încurca, încreți sau desprinde. Acest lucru nu este considerat defect de material ci certitudinea că lâna este pură și nu s-a intervenit excesiv în procesul de prelucrare.

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Culoare
Ecru
Compoziție
100% Lână Merino, 100% Bumbac, Tiv, bază: 100% Poliester
Densitate umplutură
450 g/m²
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.
Nivel de încălzire
3 (temp. cameră 20-23°C)

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .