Halat Tango din lână - Maia Home
Halat Tango din lână - Maia Home
Halat Tango din lână - Maia Home
Halat Tango din lână - Maia Home
Halat Tango din lână - Maia Home
Halat Tango din lână - Maia Home

Halat Tango din lână

Halat de casă din lână merino, pentru femei.

Interiorul halatului are un strat moale de lână merinos. La guler, cordon și mâneci are finisaje decorative din bumbac și poliester.

Este prevăzut cu 2 buzunare și cordon.

Mărime
  • XS/S
  • M/L
10162
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile.
879 lei
cu TVA

Zilele petrecute acasă trebuie să fie confortabile și să te bine dispună. Fie că petreci câteva ore în pijamale dimineața, fie seara înainte de culcare, folosește un halat de casă moale, confortabil și călduros. Halatul Tango este de culoare bej cu finisaje închise la culoare la guler, mâneci și cordon.

Avantajele halatului Tango:

  • moale și plăcut la atingere datorită lânii merino, dar și finisajelor din bumbac
  • nu irită și reglează rapid temperatura corpului
  • disponibil în 2 dimensiuni
  • cordon și buzunare
  • poate fi folosit în orice sezon

Dimensiuni:

  • XS/S: Lungime mâneci - 48 cm, Lungime halat începând de la umăr - 100 cm, lățime bust - 58 cm
  • M/L: Lungime mâneci - 48 cm, Lungime halat începând de la umăr - 100 cm, lățime bust - 65 cm
Culoare
Bej
Compoziție
100% lână merino, finisaje 80% bumbac și 20% poliester
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

9 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .