Față de pernă Pearl shell din mătase - Maia Home
Față de pernă Pearl shell din mătase - Maia Home
Față de pernă Pearl shell din mătase - Maia Home
  • -10%
Față de pernă Pearl shell din mătase - Maia Home
Față de pernă Pearl shell din mătase - Maia Home
Față de pernă Pearl shell din mătase - Maia Home

Față de pernă Pearl shell din mătase

1 Recenzii

Fină și lucioasă, fața de pernă Pearl este realizată din mătase pură, cu borduri late duble, finisată cu un tiv decorativ scoică.

Fabricat în România.

Culoare: Alb.

Dimensiune
  • 50x75 cm
10315
Produs în stoc. Termen de livrare 3-4 zile.
341 lei 379 lei -10%
cu TVA
Time left

Adaugă stil și rafinament dormitorului tău cu fețe de pernă din mătase pură. Răsfață-te cu atingerea fină a celei mai delicate fibre naturale cu nenumărate avantaje pentru pielea și părul tău. Fața de pernă Pearl este cusută manual pentru a asigura un finisaj la cel mai înalt standard. Bordura lată ce atârnă grațios pe așternut va oferi un plus de eleganță patului. Închiderea este de tip plic.

Fabricată în România din cea mai fină mătase naturală.

Pentru rezultate extraordinare, îți recomandăm să folosești la interior Perna Silk Satin cu umplutură din mătase.

Avantajele feței de pernă din mătase:

ANTI AGING

Teste de laborator, au demonstrat că fețele de pernă din mătase naturală absorb mult mai puțină cremă de față decât cele din bumbac. Astfel produsele cosmetice folosite pentru față și păr își vor face efectul un timp mai îndelungat și pielea va fi mai mai bine hidratată.

Mătasea, datorită structurii sale și a gradului de finețe foarte ridicat, va reduce semnificativ neplăcerile provocate de frecarea excesiva a tenului și părului de pernă.

REDUCEREA RIDURILOR

De câte ori te-ai trezit dimineața cu un rid pe față? Pe măsură ce pielea îmbătrânește, își pierde elasticitatea, iar ridurile din timpul somnului - care sunt cauzate de frecare și presiune asupra pielii feței - pot deveni mai pronunțate de-a lungul anilor.

Dormind pe o față de pernă din mătase va avea un efect pozitiv asupra tenului tău pe termen lung. Mătasea permite pielii să alunece sau să stea pe o suprafață netedă, reducând astfel presiunea asupra sa.

ÎMPOTRIVA RUPERII PĂRULUI

Hair stilistii din întreaga lume recomandă să dormi pe mătase, pentru a avea un păr hidratat și fortifiat. Fețele de pernă obișnuite pot provoca încurcarea părului în timpul nopții, ruperea mai ușoară a acestuia și uscarea la varfuri. Mătasea având o structură foarte netedă reduce la jumătate gradul de frecare a părului de pernă.

La interior poți opta pentru Perna Organic 50x70 cm (nu este inclusă).

Culoare
Alb
Compoziție
100% Mătase
Fabricat în
România
Întreținere
A se spăla la o temperatură de maxim 30°C. A nu se usca într-un uscator de rufe. A se aerisi frecvent.

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

Recomand
Se vede si se simte calitatea matasii. Mai am si alte fete de perna din matase, dar asta chiar e deosebita. Plus ca e si foarte frumos lucrata.
în data de

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .