Față de pernă Diana din mătase și bumbac - Maia Home
Față de pernă Diana din mătase și bumbac - Maia Home
Față de pernă Diana din mătase și bumbac - Maia Home
Față de pernă Diana din mătase și bumbac - Maia Home
  • -10%
Față de pernă Diana din mătase și bumbac - Maia Home
Față de pernă Diana din mătase și bumbac - Maia Home
Față de pernă Diana din mătase și bumbac - Maia Home
Față de pernă Diana din mătase și bumbac - Maia Home

Față de pernă Diana din mătase și bumbac

Fața de pernă Diana are o față din mătase Mulberry și una din bumbac satinat. Închidere cu fermoar.

Fabricat în România.

Culoare: Alb.

Dimensiune
  • 50x70 cm
10383
Produs în stoc. Termen de livrare 3-4 zile.
188 lei 209 lei -10%
cu TVA
Time left

Adaugă stil și rafinament dormitorului tău cu fețe de pernă din mătase pură. Răsfață-te cu atingerea fină a celei mai delicate fibre naturale cu nenumărate avantaje pentru pielea și părul tău. Fața de pernă Diana este cusută manual pentru a asigura un finisaj la cel mai înalt standard. Partea superioară este realizată din mătase Mulberry înbogățită cu sericină pentru un efect pozitiv mai puternic și de durată pentru părul și pielea ta.

Partea inferioară este realizată din bumbac organic satinat nobil, cu țesătură fină. Datorită bumbacului, perna va aluneca mai puțin în timpul somnului.

Fața de pernă se închide cu un fermoar ascuns pe laterală.

Fabricată în România.

Pentru rezultate extraordinare, îți recomandăm să folosești la interior Perna Silk Satin cu umplutură din mătase (nu este inclusă).

Avantajele feței de pernă din mătase:

ANTI AGING

Teste de laborator, au demonstrat că fețele de pernă din mătase naturală absorb mult mai puțină cremă de față decât cele din bumbac. Astfel produsele cosmetice folosite pentru față și păr își vor face efectul un timp mai îndelungat și pielea va fi mai mai bine hidratată.

Mătasea, datorită structurii sale și a gradului de finețe foarte ridicat, va reduce semnificativ neplăcerile provocate de frecarea excesiva a tenului și părului de pernă.

REDUCEREA RIDURILOR

De câte ori te-ai trezit dimineața cu un rid pe față? Pe măsură ce pielea îmbătrânește, își pierde elasticitatea, iar ridurile din timpul somnului - care sunt cauzate de frecare și presiune asupra pielii feței - pot deveni mai pronunțate de-a lungul anilor.

Dormind pe o față de pernă din mătase va avea un efect pozitiv asupra tenului tău pe termen lung. Mătasea permite pielii să alunece sau să stea pe o suprafață netedă, reducând astfel presiunea asupra sa.

ÎMPOTRIVA RUPERII PĂRULUI

Hair stilistii din întreaga lume recomandă să dormi pe mătase, pentru a avea un păr hidratat și fortifiat. Fețele de pernă obișnuite pot provoca încurcarea părului în timpul nopții, ruperea mai ușoară a acestuia și uscarea la varfuri. Mătasea având o structură foarte netedă reduce la jumătate gradul de frecare a părului de pernă.

Culoare
Alb
Compoziție
100% Mătase; 100% Bumbac Satinat
Fabricat în
România
Întreținere
A se spăla la o temperatură de maxim 30°C. A nu se usca într-un uscator de rufe. A se aerisi frecvent.

Citește Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .