Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
  • -20%
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână
Papuci de casă femei Caramel din lână

Papuci de casă femei Caramel din lână

Papuci de casă din lână merino pură și păr cămilă. Călduroși, de culoare bej naturală și textură plăcută de blăniță. Pentru că lâna reglează rapid temperatura și elimină eficient umiditatea, vei avea picioare calde, uscate și sănătoase.

Lâna merino din care sunt confecționați este de calitate premium, certificată Woolmark, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii în descrierea de mai jos.

Talpa este flexibilă, silențioasă și nu alunecă.

Compoziție suprafață de contact: 90% lână merino și 10% păr cămilă.

Mărime
  • 36-37
10009
Ultimele produse in stoc
119 lei 149 lei -20%
cu TVA
Time left

 

Papucii de casă Caramel pot fi folosiți atât în anotimpurile calde, cât și în cele reci. Lâna folosită le conferă un aspect de blăniță moale, fină, confortabilă și un design modern. Modelul tip flip flop permite picioarelor să se aerisească mai bine, dar să și arate mai bine.

Talpa este realizată din material rezistent cu proeminențe cauciucate antiderapante.

Avantajele papucilor Caramel:

  • designul și aspectul pufos îți vor face picioarele mai frumoase
  • ideali pentru temperaturi mai ridicate, acoperind doar o mică parte din picior
  • talpă antiderapantă silențioasă
  • tiv rezistent
  • lâna 100% naturală din care sunt realizați reglează temperatura și circulația sângelui

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absorbe și elimină umiditatea.

Lâna de cămilă este foarte apreciată în întreaga lume. Părul acestor animale poate crește până la 40 cm în sezonul rece. Din acesta se colectează doar partea cea mai apropiată de piele care este cea mai moale și mai fină. Colectarea lânii de cămilă se face manual prin pieptănare, primăvara, atunci când animalul își schimbă părul. Această lână este caracterizată prin finețe deosebită, flexibilitate și moliciune. Din cauza scăderii populației de cămile și a penuriei de lână de la aceste animale în industria textilă, aceasta este considerată o fibră foarte scumpă și este de obicei amestecată cu lână merino. Lâna de cămilă conține cu 30% mai multă lanolină față de lâna merino, deci păstrează mai bine căldura la interior.

Rezistență sporită

Papucii sunt finisați cu un tiv catifelat aplicat manual, cu atenție, astfel încât să nu se destrame la folosire și spălare repetată. Fibrele fine de lână merino sunt dispuse sub formă de blăniță, țesute pe un mesh de polimer special conceput în Italia pentru acest tip de produs. Datorită acestui procedeu, cantitatea de lână ce se desprinde este foarte mică, iar proprietățile lânii asupra organismului sunt păstrate în proporție de 99%.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Lâna folosită la fabricarea acestui produs este pură și provine din surse sigure, controlate. Produsul deține certificat WOOLMARK.

Important de știut

Datorită compușilor chimici naturali din fibra de lână există variații ale culorii ce nu pot fi controlate. În timpul utilizării, anumite fire de lână se pot încurca, încreți sau desprinde. Acest lucru nu este considerat defect de material ci certitudinea că lâna este pură și nu s-a intervenit excesiv în procesul de prelucrare.

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Tip
Deschiși în față
Culoare
Bej
Compoziție
90% Lână Merino, 10% Păr Cămilă; Tiv, bază: 100% Poliester
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică. A se spăla la o temperatură de maxim 30°C la mână sau programul de rufe delicate cu un detergent special. A nu se usca într-un uscator de rufe. A nu se folosi înălbitori.

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

7 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .