Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
  • -30%
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână
Botoși Camel din lână

Botoși Camel din lână

2 Recenzii

Botoși din lână merino pură și cămilă. Călduroși, de culoare bronz naturală și textură plăcută de blăniță. Pentru că lâna reglează rapid temperatura și elimină eficient umiditatea, vei avea picioare calde, uscate și sănătoase.

Lâna merino din care sunt confecționați este de calitate premium, certificată Woolmark, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii în descrierea de mai jos.

Talpa este flexibilă, silențioasă și nu alunecă.

Compoziție suprafață de contact: 90% lână merino, 10% lână cămilă

Mărime
  • 40-41
10021
Ultimele produse in stoc
174 lei 249 lei -30%
cu TVA

 

Cu greu găsești o pereche de papuci de casă care să facă față picioarelor ce sunt mai tot timpul reci. Pentru persoanele cu probleme de circulație ce se confruntă cu senzația de picioare reci în permanență, îți oferim Botoșii Camel din lână naturală moale, care lasă pielea să respire și nu favorizează apariția transpirației și a infecțiilor create de fungi.

Avantajele papucilor din lână:

  • moi și călduroși
  • lâna este un excelent izolator termic
  • lâna poate absorbi o cantitate mare de umiditate, cu până la o treime din greutatea sa
  • datorită lanolinei, fibrele din lână au în mod natural proprietăți antibacteriene și sunt, prin urmare, antifungice și anti-miros neplăcut
  • lâna își păstrează proprietățile izolatoare chiar dacă este udă, ceea ce este perfect pentru picioarele care transpiră repede
  • lâna se usucă mult mai repede decât bumbacul și alte materiale sintetice

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absorbe și elimină umiditatea.

Lâna de cămilă este foarte apreciată în întreaga lume. Părul acestor animale poate crește până la 40 cm în sezonul rece. Din acesta se colectează doar partea cea mai apropiată de piele care este cea mai moale și mai fină. Colectarea lânii de cămilă se face manual prin pieptănare, primăvara, atunci când animalul își schimbă părul. Această lână este caracterizată prin finețe deosebită, flexibilitate și moliciune. Din cauza scăderii populației de cămile și a penuriei de lână de la aceste animale în industria textilă, aceasta este considerată o fibră foarte scumpă și este de obicei amestecată cu lână merino. Lâna de cămilă conține cu 30% mai multă lanolină față de lâna merino, deci păstrează mai bine căldura la interior.

Rezistență sporită

Papucii sunt finisați cu un tiv catifelat aplicat manual, cu atenție, astfel încât să nu se destrame la folosire și spălare repetată. Fibrele fine de lână merino sunt dispuse sub formă de blăniță, țesute pe un mesh de polimer special conceput în Italia pentru acest tip de produs. Datorită acestui procedeu, cantitatea de lână ce se desprinde este foarte mică, iar proprietățile lânii asupra organismului sunt păstrate în proporție de 99%.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Lâna folosită la fabricarea acestui produs este pură și provine din surse sigure, controlate. Produsul deține certificat WOOLMARK.

Important de știut

Datorită compușilor chimici naturali din fibra de lână există variații ale culorii ce nu pot fi controlate. În timpul utilizării, anumite fire de lână se pot încurca, încreți sau desprinde. Acest lucru nu este considerat defect de material ci certitudinea că lâna este pură și nu s-a intervenit excesiv în procesul de prelucrare.

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Tip
Botoși
Culoare
Bronz
Compoziție
90% Lână Merino, 10% Păr Cămilă; Tiv, bază: 100% Poliester
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică. A se spăla la o temperatură de maxim 30°C la mână sau programul de rufe delicate cu un detergent special. A nu se usca într-un uscator de rufe. A nu se folosi înălbitori.

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

2 Recenzii

minunati
nu mai stiu ce-s alea picioare reci
în data de

Recomand
Nota 10 la comunicare. M-au sunat de indata ce papucii s-au aflat pe stoc si au ajuns la mine a doua zi. Sunt excat cum ma asteptam.
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

1 alt produs in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .