Pătură dublă Camel N4 din lână
Pătură dublă Camel N4 din lână
Pătură dublă Camel N4 din lână
Pătură dublă Camel N4 din lână
Pătură dublă Camel N4 din lână
Pătură dublă Camel N4 din lână
Pătură dublă Camel N4 din lână
Pătură dublă Camel N4 din lână
Pătură dublă Camel N4 din lână
Pătură dublă Camel N4 din lână

Pătură dublă Camel N4 din lână

1 Recenzii

Pătură din lână naturală merinos și cămilă. Pătura dublă Camel este alegerea ideală atunci când simți nevoia să te încălzești rapid. Această pătură îți va asigura confortul și temperatura ideală ca să te poți odihni fără a simți senzația de frig iarna.

Lâna merino din care este confecționată este de calitate premium, certificată Woolmark, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii in descrierea de mai jos.

Nivel căldură (1-6): 4 - (temperatura încăperii 19 - 22°C)

Compoziție suprafață de contact: 90% lână merino, 10% lână cămilă

Densitate: 1000g/m²

Beneficii:

  • Livrare gratuită
  • Retur gratuit 30 zile
Dimensiune
  • 135x200 cm
  • 220x200 cm
10007
Livrarea în 10-14 zile.
2.349 lei
cu TVA

 

O pătură călduroasă din lână de cea mai bună calitate poate înlocui cu succes o pilotă sintetică. Vei avea parte de un confort mai sporit deoarece corpul tău va fi învelit în materiale naturale. Pătura Camel este formată din două straturi: unul bej și unul bronz. Astfel vei putea sa îți stabilești o regulă de învelire sau pur și simplu să schimbi aspectul camerei tale oricând dorești.

Se asortează perfect cu Perna Camel și Perna cilindrică Camel

Avantajele păturii Camel:

  • este 100% naturală și acest lucru se va resimți asupra sănătății tale
  • este groasă și poate înlocui cu succes o pilotă de grosime medie
  • are două fețe ca să poți schimba aspectul camerei atunci când te plictisești
  • plăcută la atingere și confortabilă

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absorbe și elimină umiditatea.

Lâna de cămilă este foarte apreciată în întreaga lume. Părul acestor animale poate crește până la 40 cm în sezonul rece. Din acesta se colectează doar partea cea mai apropiată de piele care este cea mai moale și mai fină. Colectarea lânii de cămilă se face manual prin pieptănare, primăvara, atunci când animalul își schimbă părul. Această lână este caracterizată prin finețe deosebită, flexibilitate și moliciune. Din cauza scăderii populației de cămile și a penuriei de lână de la aceste animale în industria textilă, aceasta este considerată o fibră foarte scumpă și este de obicei amestecată cu lână merino. Lâna de cămilă conține cu 30% mai multă lanolină față de lâna merino, deci păstrează mai bine căldura la interior.

Rezistență sporită

Pătura este finisată cu un tiv catifelat aplicat manual, cu atenție, astfel încât să nu se destrame la folosire și spălare repetată. Fibrele fine de lână merino sunt dispuse sub formă de blăniță, țesute pe un mesh de polimer special conceput în Italia pentru acest tip de pătură. Datorită acestui procedeu, cantitatea de lână ce se desprinde din pătură este foarte mică, iar proprietățile lânii asupra organismului sunt păstrate în proporție de 99%.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Lâna folosită la fabricarea acestui produs este pură și provine din surse sigure, controlate. Produsul deține certificat WOOLMARK.

Important de știut

Datorită compușilor chimici naturali din fibra de lână există variații ale culorii ce nu pot fi controlate. În timpul utilizării, anumite fire de lână se pot încurca, încreți sau desprinde. Acest lucru nu este considerat defect de material ci certitudinea că lâna este pură și nu s-a intervenit excesiv în procesul de prelucrare.

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Culoare
Bronz/Bej
Densitate umplutură
1000 g/m²
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.
Nivel de încălzire
4 (temp. cameră 19-22°C)

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

Produs excelent
Ador tot ce am cumparat de la Maia Home. Calitatea produselor, consultanta, comunicarea...totul. Preturile sunt chiar rezonabile pentru standardul de calitate
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .