Pătură dublă Nut N4 din lână
Pătură dublă Nut N4 din lână
Pătură dublă Nut N4 din lână
Pătură dublă Nut N4 din lână
Pătură dublă Nut N4 din lână
Pătură dublă Nut N4 din lână
Pătură dublă Nut N4 din lână
Pătură dublă Nut N4 din lână
Pătură dublă Nut N4 din lână
Pătură dublă Nut N4 din lână

Pătură dublă Nut N4 din lână

1 Recenzii

Pătură dublă din lână merino pură. Are o grosime medie, de culoare bej naturală și textură plăcută de blăniță. Această pătură din lână este ideală pentru învelit iarna, dar și primăvara/toamna în zonele de munte. Pentru că lâna reglează rapid temperatura și elimina eficient umiditatea, vei avea parte de mai mult confort și de un somn mai liniștit.

Lâna merino din care este confecționată este de calitate premium, certificată Woolmark, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii in descrierea de mai jos.

Nivel căldură: 4 (19-22°C în cameră)

Compoziție suprafață de contact: 100% lână merino

Densitate: 900g/m²

Beneficii:

  • Livrare gratuită
  • Retur gratuit 30 zile
Dimensiune
  • 135x200 cm
  • 220x200 cm
10092
Livrarea în 10-14 zile.
1.099 lei
cu TVA

 

Alege materiale naturale atunci când vorbim de somn și relaxare. Este important ca cele câteva momente de liniște și odihnă să contribuie la sănătatea ta din toate punctele de vedere. Lâna nu doar că este o fibră naturală, dar are si foarte multe proprietăți care vor contribui semnificativ la confortul corpului tău.

Avantajele păturii Nut:

  • este realizată din lână merino pură
  • reglează temperatura corpului în mai puțin de 1 minut
  • moale și plăcută la atingere
  • lasă pielea să respire și reduce transpirația
  • nu se electrizează

Se asortează perfect cu: Perna Nut

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absorbe și elimină umiditatea.

Rezistență sporită

Pătura este finisată cu un tiv catifelat aplicat manual, cu atenție, astfel încât să nu se destrame la folosire și spălare repetată. Fibrele fine de lână merino sunt dispuse sub formă de blăniță, țesute pe un mesh de polimer special conceput în Italia pentru acest tip de pătură. Datorită acestui procedeu, cantitatea de lână ce se desprinde din pătură este foarte mică, iar proprietățile lânii asupra organismului sunt păstrate în proporție de 99%.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Lâna folosită la fabricarea acestui produs este pură și provine din surse sigure, controlate. Produsul deține certificat WOOLMARK.

Important de știut

Datorită compușilor chimici naturali din fibra de lână există variații ale culorii ce nu pot fi controlate. În timpul utilizării, anumite fire de lână se pot încurca, încreți sau desprinde. Acest lucru nu este considerat defect de material ci certitudinea că lâna este pură și nu s-a intervenit excesiv în procesul de prelucrare.

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Culoare
Bej
Compoziție
100% Lână Merino; Tiv, bază: 100% Poliester
Densitate umplutură
900 g/m²
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.
Nivel de încălzire
4 (temp. cameră 19-22°C)
2021-10-14

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

foarte ok
Am cumparat intai patura Almond si acum am luat si Nut care e dubla ca grosime. Dorm foarte bine cu ea. Nu incinge deloc si se tine bine de corp
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .