Pernă cilindrică Camel din lână - Maia Home
Pernă cilindrică Camel din lână - Maia Home
Pernă cilindrică Camel din lână - Maia Home
Pernă cilindrică Camel din lână - Maia Home

Pernă cilindrică Camel din lână, 15x42 cm

Pernă decorativă cilindrică din lână naturală merinos și cămilă, moale, fină și cu un design deosebit.

Se mulează perfect pe zona cervicală, gradul de fermitate este unul potrivit pentru cei ce suferă de afecțiuni sau disconfort.

Dimensiune: 15x42cm

10221
Stoc furnizor. Termen de livrare 14-18 zile
249 lei
cu TVA

Zona cervicală este suprasolicitată de la statul într-o poziție greșită la calculator, dormitul pe o pernă nepotrivită, activitatea fizică sau diversele afecțiuni. Pernele cilindrice, prin forma lor specială oferă susținerea corectă a gâtului și capului, fără să pună presiune sau să oblige capul să stea într-o poziție incomodă. Lână aduce un plus acestui tip de pernă prin faptul că aceasta are efecte benefice asupra mușchilor și articulațiilor, nu încinge și nu provoacă alergii și iritații.

Se asortează perfect cu Pătura Camel, Pătura Etno și Pătura Chocolate

Avantajele pernei cilindrice Camel:

  • pufoasă la atingere, rezistentă și confortabilă
  • forma sa susține zona cervicală într-o poziție corectă
  • suprafața de contact este 100% naturală, din lână merino și păr de cămilă ce nu provoacă alergii și iritații
  • grad de fermitate ridicat pentru o susținere corectă a capului
Culoare
Bronz
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.
Grad fermitate
Înalt

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .