Pernă Virgin Satin din puf și bumbac satinat - Maia Home
Pernă Virgin Satin din puf și bumbac satinat - Maia Home
Pernă Virgin Satin din puf și bumbac satinat - Maia Home
Pernă Virgin Satin din puf și bumbac satinat - Maia Home
Pernă Virgin Satin din puf și bumbac satinat - Maia Home
Pernă Virgin Satin din puf și bumbac satinat - Maia Home

Pernă Virgin Satin din puf și bumbac satinat

Pernă cu umplutură din 90% fulgi albi și 10% pene de păsări de apă, categoria I. Husa este foarte mătăsoasă datorită bumbacului satinat.

Grad de fermitate: Mediu.

Dimensiune
  • 50x70 cm
10280
Produs in stoc.
329 lei
cu TVA

Această pernă elegantă este umplută cu puf alb de gâscă ceea ce oferă o excelentă izolare termică. Conținutul ridicat de puf (90%) face ca perna să fie moale și pufoasă - ideală pentru cei ce își doresc o pernă mai joasă. Husa este realizată din bumbac satinat foarte fin ce absoarbe foarte bine umiditatea și creează un mediu plăcut și uscat pentru dormit.

Avantajele pernei Virgin Satin:

  • ideală pentru cei ce doresc o pernă mai joasă, datorită conținutului ridicat de puf
  • rezistentă și ușor de întreținut
  • husă din bumbac satinat ce absoarbe umiditatea
  • recomandată persoanelor cu alergie la praf
Interior
90% Puf și 10% Pene
Exterior
100% Bumbac Satinat
Culoare
Alb
Certificări
Oeko-Tex
Fabricat în
Ungaria
Întreținere
A se spăla la o temperatură de maxim 30°C. A nu se usca într-un uscator de rufe. A se aerisi frecvent.
Grad fermitate
Mediu

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

5 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .