Pilotă Virgin Satin N3 din puf și bumbac satinat
Pilotă Virgin Satin N3 din puf și bumbac satinat
  • -20%
Pilotă Virgin Satin N3 din puf și bumbac satinat
Pilotă Virgin Satin N3 din puf și bumbac satinat

Pilotă Virgin Satin N3 din puf și bumbac satinat

2 Recenzii

Pilotă de primăvară/toamnă cu 90% puf alb și 10% pene de păsări de apă, clasa I. Cu o grosime medie, creează un mediu perfect pentru un somn liniștit între sezoane. Pentru că puful este extrem de moale și delicat vei avea parte de senzația că dormi în puf la propriu.

Puful și penele din care este confecționată sunt de calitate premium, provenite din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii în descrierea de mai jos.

Nivel căldură: 3 (20-23°C în cameră)

Compoziție: interior 90% puf alb și 10% pene și husă 100% bumbac satinat.

Densitate: 200g/m²

Dimensiune
  • 220x200 cm
10255
Ultimele produse in stoc
1.192 lei 1.490 lei -20%
cu TVA
Time left

 

Experimentează plăcerea unui somn liniștit cu pilota Virgin Satin. Este minunat de mătăsoasă și oferă căldură și confort noapte de noapte. Senzația de moale și fin este susținută de husa de înaltă calitate realizată din bumbac satinat și de conținutul ridicat de puf de la interior. Permite o circulație ridicată a aerului și o eliminare eficientă a umidității.

Avantajele pilotei Virgin Satin:

  • Este ușoară și plăcută la atingere
  • Ideală pentru persoanele predispuse la alergii la praf
  • Durabilă datorită cusăturilor și materialelor de înaltă calitate
  • Permeabilă la aer
  • reglează umiditatea de la interior

Materiale veritabile

Puful alb are o structură delicată formată dintr-o axă moale abia vizibilă și cele mai fine fire ramificate. Datorită structurii lor tridimensionale, pot forma o pernă mare de aer și sunt, de asemenea, foarte elastici. Datorită acestor proprietăți, puful este incredibil de ușor și are o capacitate mare de stocare a căldurii - ideal pentru a fi folosit la pilote. Puful are, de asemenea, proprietăți excelente de transport a umidității și, datorită conținutului său natural de grăsime, ajută la prevenirea răspândirii acarienilor. Puful și penele folosite provin de la păsări de apă din Ungaria (cel mai renumit și mai luxos tip de puf din lume) și au fost prelevate de la gâște și rațe ce au fost deja sacrificate pentru consum (nu au fost jupuite de vii și nici nu sunt crescute pentru producția de foie gras).

Bumbacul satinat din care este realizată husa este format din fibre extralungi de bumbac de înaltă calitate. Pentru a se putea obține acest tip de fire, floarea de bumbac se culege manual. Țesătura cu trei fire pe față și unul pe dos expune cea mai mare suprafață a firului oferind astfel o senzație mătăsoasă și luciu luxos. Țesătura fiind mult mai strânsă, bumbacul satinat se boțește mai greu, nu este nici gros, nici subțire, rezultând astfel o husă practică. Bumbacul satinat este recomandat persoanelor cu piele sensibilă.

Rezistență sporită

Puful și penele de la interior sunt dispuse în mod egal pe toată suprafața pilotei. Tipul de matlasare folosit nu permite migrarea sau adunarea umpluturii. Tivul este realizat printr-o cusătură acoperită ce nu permite destrămarea husei și ieșirea pufului. Husa este realizată din bumbac hidrofilic (ce absoarbe și elimină eficient umiditatea), fiberproof (nu permite pufului și penelor să iasă).

Calitate garantată

Produsul deține certificat EN 12934 ce garantează că are la interior un procent de 90% puf alb și 10% pene clasa I provenite de la păsări de apă.

Interior
90% Puf și 10% Pene
Exterior
100% Bumbac Satinat
Culoare
Alb
Fabricat în
Ungaria
Întreținere
A se spăla la o temperatură de maxim 30°C. A nu se usca într-un uscator de rufe. A se aerisi frecvent.
Nivel de încălzire
3 (temp. cameră 20-23°C)

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

2 Recenzii

ok
Este calduroasa. eu locuiesc in Bucuresti si o folosesc iarna. nu iese deloc puful din ea fata de alte pilote de la "magazinele mari" care imi umpleau casa si lenjeria de puf
în data de

super confort
Incredibil de confortabila si de calitate. Maia home este si va ramane magazinul meu preferat cu asternuturi pentru pat :)
în data de

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .