• -20%
Pilotă Virgin Satin N3 din puf și...
Pilotă Virgin Satin N3 din puf și...

Pilotă Virgin Satin N3 din puf și bumbac satinat

Pilota Virgin Satin este umplută cu 90% fulgi albi și 10% pene de păsări de apă, categoria I. Husa este foarte mătăsoasă datorită bumbacului satinat.

Este o pilotă potrivită pentru perioadele de tranziție între anotimpul cald și cel rece.

Nivel căldură (1-6): 3 - (temperatura încăperii 20 - 23 °C)

Dimensiune
  • 220x200 cm
10255
Produs in stoc.
1.192 lei 1.490 lei -20%
cu TVA
Time left

Ușoară și mătăsoasă

Experimentează plăcerea unui somn liniștit cu pilota Virgin Satin. Este minunat de mătăsoasă și oferă căldură și confort noapte de noapte. Senzația de moale și fin este susținută de husa de înaltă calitate realizată din bumbac satinat și de conținutul ridicat de puf de la interior. Permite o circulație ridicată a aerului și o eliminare eficientă a umidității.

Avantajele pilotei Virgin Satin:

  • Este ușoară și plăcută la atingere
  • Ideală pentru persoanele predispuse la alergii la praf
  • Durabilă datorită cusăturilor și materialelor de înaltă calitate
  • Permeabilă la aer
  • reglează umiditatea de la interior

Interior
90% Puf și 10% Pene
Exterior
100% Bumbac Satinat
Culoare
Alb
Fabricat în
Ungaria
Întreținere
A se spăla la o temperatură de maxim 30°C. A nu se usca într-un uscator de rufe. A se aerisi frecvent.
Nivel de încălzire
3 (temp. cameră 20-23°C)

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .