• -20%
Pilotă Brilliant N4 din păr cămilă și...
Pilotă Brilliant N4 din păr cămilă și...

Pilotă Brilliant N4 din păr cămilă și bumbac

Pilota Brilliant este umplută cu 100% păr de cămilă pufos. Husa este foarte fină, din bumbac cu țesătură deasă.

Este o pilotă potrivită pentru iarnă.

Nivel căldură (1-6): 4 - (temperatura încăperii 19 - 22 °C)

Dimensiune
  • 220x200 cm
10257
Produs in stoc.
768 lei 960 lei -20%
cu TVA
Time left

Ușoară și mătăsoasă

Dormi, visează, relaxează-te cu pilota Brilliant realizată din păr de cămilă extrem de fin, tuns doar de pe pieptul cămilelor asiatice. Părul nobil de cămilă este incredibil de suplu și asigură un echilibru al temperaturii foarte bun. Bumbacul extra fin cu tehnologie hidrofilă conferă corpului senzația că doarme pe puf și te ajută să beneficiezi de caracteristicile climatice ale părului de cămilă atât de eficiente.

Este o fibră mai ușoară chiar și decât lâna merino, oferind căldură și confort deosebit.

Asigură un climat de somn natural, sănătos și uscat datorită capacității sale excelente de a elimina umiditatea.

Avantajele pilotei Brilliant:

  • Este ușoară, moale și confortabilă
  • O reglare a temperaturii deosebit de eficientă
  • Bumbac hidrofil
  • Permeabilă la aer
  • Reglează umiditatea de la interior

Interior
100% Păr Cămilă
Exterior
100% Bumbac Satinat
Culoare
Alb
Fabricat în
Ungaria
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.
Nivel de încălzire
4 (temp. cameră 19-22°C)

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .