• -20%
Pilotă vară Lotte N1 din in și bumbac
Pilotă vară Lotte N1 din in și bumbac

Pilotă vară Lotte N1 din in și bumbac

Pilota Lotte este umplută cu 100% in. Husa este foarte fină, din bumbac cu țesătură deasă.

Este o pilotă potrivită pentru vară.

Nivel căldură (1-6): 1 - (temperatura încăperii 23 - 26 °C)

Dimensiune
  • 220x200 cm
10258
Produs in stoc.
392 lei 490 lei -20%
cu TVA
Time left

Nopți de vară mai răcoroase

Un somn de vară este mai plăcut atunci când te învelești cu o pilotă din in. Având proprietăți antibacteriene, de absorbție a umezelii și de uscare rapidă, inul este materialul cel mai potrivit atunci când temperatura în termometru crește. Pilota Lotte este o pilotă extra ușoară și subțire, capabilă să absoarbă umezeala cu până la o treime din propria greutate și se usucă foarte repede astfel încât corpul rămâne uscat. Husa este confecționată din bumbac fin și rezistent

Avantajele pilotei Lotte:

  • Este ușoară și subțire
  • Este recomandată persoanelor cu alergii datorită proprietăților sale antibacteriene
  • Absoarbe umiditatea și se usucă rapid
  • Ușor de întreținut
Interior
100% In
Exterior
100% Bumbac
Culoare
Alb
Fabricat în
Ungaria
Întreținere
A se spăla la o temperatură de maxim 30°C. A nu se usca într-un uscator de rufe. A se aerisi frecvent.
Nivel de încălzire
1 (temp. cameră 23-26°C)

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru #IubimLâna. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .