Pilotă iarnă Silk Satin N5 din mătase...
Pilotă iarnă Silk Satin N5 din mătase...

Pilotă iarnă Silk Satin N5 din mătase și bumbac satinat

Pilota de iarnă din mătase Silk Satin este alegerea cea mai potrivită pentru nopțile răcoroase. Ușoară și moale, pilota conține la interior mătase mulberry de cea mai bună calitate.

Mătasea asigură un confort termic ridicat într-o cantitate și cu o greutate mai mică. Exteriorul este din bumbac satinat nobil cu țesătură foarte fină.

Nivel căldură (1-6): 5 (17 - 22°C în cameră)

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x200 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 220x200 cm
 • 240x220 cm
10303
Produs in stoc.
2.369 lei
cu TVA

Luxul adevărat vine întotdeauna din natură - răsfață-te cu luxul suprem al unei pilote din mătase Mulberry. Fabricată la cele mai înalte standarde, utilizând cea mai pură mătase Mulberry la interior, încastrată în bumbac nobil satinat de finețe foarte mare, pilota de iarnă Silk Satin N5 este o investiție pe termen lung în calitatea somnului tău. Triplul strat de mătase de la interior îți va asigura nivelul de căldură perfect la o temperatură în cameră între 17°C și 22°C. 

Interiorul pilotei este realizat din 100% Mătase Mulberry Pură ceea ce însemnă că veți avea parte de cea mai luxoasă și nobilă pilotă. Mătasea Mulberry este mătasea cu cea mai bună calitate de pe piață și este recunoscută pentru proprietatea sa hipoalergenică deosebită dată de proteina de sericină produsă de viermii de mătase ce se hrănesc cu frunze de dud (mulberry).

Avantajele pilotei de iarnă Silk Satin N5:

 • datorită mătăsii mulberry de o finețe redusă, pilota este foarte ușoară
 • se mulează după forma corpului
 • păstrează o temperatură constantă
 • extrem de plăcută la atingere
 • recomandată persoanelor predispuse la alergii

Interior
100% Mătase Mulberry
Exterior
100% Bumbac Satinat
Culoare
Alb
Densitate umplutură
300 g/m²
Fabricat în
România
Întreținere
Pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți pilota înfățată.
Nivel de încălzire
5 (temp. cameră 18-22°C)

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .