• -30%
Pled Zig Zag N1 din lână, 130x190 cm
Pled Zig Zag N1 din lână, 130x190 cm
Pled Zig Zag N1 din lână, 130x190 cm

Pled Zig Zag N1 din lână, 130x190 cm

1 Recenzii

Pled din lână, de grosime medie, cu model geometric în zig zag. Firele moi din lână merino sunt țesute și au nuanțe naturale de bej și galben.

Gradul de încălzire este mediu și poate folosit atât pentru învelire cât și ca o cuvertură.

Dimensiune: 130x170 cm (+20 cm franjuri)

Nivel căldură (1-6): 1 - (temperatura încăperii 23 - 26°C)

Dimensiune
  • 130x190 cm
10254
Produs in stoc
356 lei 509 lei -30%
cu TVA
Time left

Moale și confortabil

Ecologic, frumos confecționat din lână 100% pură Pledul Zig-Zag va aduce în casa ta farmecul atemporal, moștenirea și cel mai important...confortul.

Pledul Zig Zag este moale și plăcut la atingere. Fibrele din lână merino sunt țesute în zig zag, într-o combinație de ecru și galben în degrade. Este de grosimea unei pături normale și poate fi folosit atât pentru învelire cât și pentru a acoperi canapeaua/patul, fiind foarte rezistent în timp.

Pledurile din lână naturală sunt extrem de durabile, net superioare imitațiilor sintetice, aducând un avantaj semnificativ față de acestea printr-o reglare mai bună a temperaturii și a controlului umidității.

Pledurile noastre sunt ideale pentru a adăuga un strop de culoare în locuința ta sau un cadou deosebit pentru cineva special din viața ta.

Avantajele Pledului Zig-Zag:

  • dimensiunea și greutatea sa redusă îti permite să îl folosești oriunde și oricând
  • realizat integral din lână merino certificată Woolmark
  • modelul și culoarea va aduce un strop de lumină în casa ta
  • alternativa sănătoasă și naturală la pătura ta

Video produs:

Culoare
Galben
Compoziție
100% Lână
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.
Nivel de încălzire
1 (temp. cameră 23-26°C)

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

Recomand
Culoarea este foarte frumoasa, nu este atat de aspru pe cat ma asteptam
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .