Pled Sirtaki Mint N1 din lână
Pled Sirtaki Mint N1 din lână
Pled Sirtaki Mint N1 din lână
  • -15%
Pled Sirtaki Mint N1 din lână
Pled Sirtaki Mint N1 din lână
Pled Sirtaki Mint N1 din lână

Pled Sirtaki Mint N1 din lână

1 Recenzii

Pled din lână merino pură, cu franjuri și model geometric. Firele moi din lână merino sunt țesute și au nuanțe naturale de albastru și verde. Gradul de încălzire este scăzut spre mediu ceea ce îl face ideal pentru serile pe canapea. Pentru că lâna reglează rapid temperatura și elimină eficient umiditatea, vei avea parte de un confort mai sporit și de protecție eficientă împotriva frigului.

Lâna merino din care este confecționat este de calitate premium, certificată Woolmark, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii in descrierea de mai jos.

Nivel căldură: 1 (23-26°C în cameră)

Compoziție: 100% lână merino

Densitate: 480g/m²

Lungime franjuri: 10 cm

Beneficii:

  • Livrare gratuită
  • Retur gratuit 30 zile
Dimensiune
  • 130x170 cm
10427
Ultimele produse in stoc
433 lei 509 lei -15%
cu TVA
Time left

Acest pled are toate avantajele lânii - moale și ușor, îți va oferi un plus de căldură atunci când stai pe canapea sau când ai nevoie de un extra strat de încălzire în pat.

Este cadoul perfect pentru cei ce dețin o casă de vacanță la munte sau pentru studenții ce pleacă la universitate.

Fibrele din lână merino sunt țesute în forme geometrice, de culoare naturală. Este de grosimea unei pături normale și poate fi folosit atât pentru învelire, cât și pentru a acoperi canapeaua/patul, fiind foarte rezistent în timp. Este și foarte sigur deoarece lâna este în mod natural ignifugă spre deosebire de sintetice si este natural hipoalergenică - perfectă pentru persoanele cu astm, probleme respiratorii și alergii.

Avantajele pledului Sirtaki Mint:

  • are dimensiunea perfectă pentru a fi folosit pe canapea
  • va ține cald, fără să încingă și să provoace transpirație
  • este 100% natural, realizat din lână merino
  • se asortează ușor cu orice locuință datorita nuanțelor naturale neutre

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absorbe și elimină umiditatea.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Lâna folosită la fabricarea acestui produs este pură și provine din surse sigure, controlate. Produsul deține certificat WOOLMARK.

Important de știut

Datorită compușilor chimici naturali din fibra de lână există variații ale culorii ce nu pot fi controlate. În timpul utilizării, anumite fire de lână se pot încurca, încreți sau desprinde. Acest lucru nu este considerat defect de material ci certitudinea că lâna este pură și nu s-a intervenit excesiv în procesul de prelucrare.

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Culoare
Verde/Albastru
Compoziție
100% Lână Merino
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică. A se spăla la o temperatură de maxim 30°C la mână sau programul de rufe delicate cu un detergent special. A nu se usca într-un uscator de rufe. A nu se folosi înălbitori.
Nivel de încălzire
1 (temp. cameră 23-26°C)
Densitate
480g/m²
1 Produse

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

Recomand
Culoarea e mult mai frumoasa decat in poza. Un pled de calitate, potrivit ca grosime. eu il folosesc pe canapea
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

6 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .