Pled Sirtaki din lână
Pled Sirtaki din lână
Pled Sirtaki din lână
  • -30%
Pled Sirtaki din lână
Pled Sirtaki din lână
Pled Sirtaki din lână

Pled Sirtaki N1 din lână, 130x190 cm

1 Recenzii

Pled din lână merino, cu franjuri și model geometric. Firele moi din lână merino sunt țesute și au nuanțe naturale de bej și gri.

Gradul de încălzire este scazut spre mediu și poate fi folosit atât pentru învelire cât și ca o cuvertură.

Dimensiune: 130x170 cm (+20 cm franjuri)

Nivel căldură (1-6): 1 - (temperatura încăperii 23 - 26°C)

Dimensiune
  • 130x190 cm
10086
Produs in stoc
356 lei 509 lei -30%
cu TVA
Time left

Moale și confortabil

Acest pled are toate avantajele lânii - moale și ușor, îți va oferi un plus de căldură atunci când stai pe canapea sau când ai nevoie de un extra strat de încălzire în pat.

Este cadoul perfect pentru cei ce dețin o casă de vacanță la munte sau pentru studenții ce pleacă la universitate.

Fibrele din lână merino sunt țesute în forme geometrice, de culoare naturală. Este de grosimea unei pături normale și poate fi folosit atât pentru învelire, cât și pentru a acoperi canapeaua/patul, fiind foarte rezistent în timp. Este și foarte sigur deoarece lâna este în mod natural ignifugă spre deosebire de sintetice si este natural hipoalergenică - perfectă pentru persoanele cu astm, probleme respiratorii și alergii.

Avantajele pledului Sirtaki:

  • are dimensiunea perfectă pentru a fi folosit pe canapea
  • va ține cald, fără să încingă și să provoace transpirație
  • este 100% natural, realizat din lână merino
  • se asorteaza ușor cu orice locuință datorita nuanțelor naturale neutre

Video produs:

Culoare
Gri
Compoziție
100% Lână
Densitate umplutură
480 g/m²
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.
Nivel de încălzire
1 (temp. cameră 23-26°C)

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

e minunata
M-am indragostit de aceasta patura. Pur si simplu nu ma mai pot desparti de ea. o iau cu mine peste tot.
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .