Cum comand?

Comanda online:

Pentru a putea folosi site-ul www.maiahome.ro este necesar sa aveti activate cookie-urile in browserul dumneavoastra. Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe “Produse in cos”. Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea “contul meu”.

Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonica sunati la: 
Telefon Vanzari: 0747.59.81.84

Disponibilitatea produselor:

In cel mai scurt timp de la lansarea comenzii veti fi contactat pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al produsului solicitat.

Conditii speciale Promotii:

 • Valabilitatea promotiei este specificata in pagina fiecarui produs ce are un pret redus
 • Promotia este valabila in limita stocurilor disponibile
 • Reducerile de pret afisate in pagina de Promotii nu se pot cumula cu alte reduceri sau promotii
 • Nu pot fi utilizate pentru plata vouchere decat daca este specificat altfel
 • Voucherele și codurile de reduceri nu pot fi cumulate cu alte vouchere și coduri
 • Produsele oferite cadou nu pot fi schimbate și nu pot beneficia de retur gratuit

Efectuarea platii

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: 

 • Plata in sistem ramburs (la livrare). Coletul este insotit de factura fiscala aferenta comenzii. Chitanta va fi emisa de catre firma de curierat rapid. 
 • Plata prin transfer bancar. La finalizarea comenzii, in pasul 05. Plata, selectati optiunea: Platiti prin transfer bancar si veti primi un email cu toate detaliile necesare efectuarii platii.
 • Plata online cu cardul bancar

Daca ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile on-line la același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru Plata in rate selectați banca emitentă a cardului de credit pentru care aveți activat serviciul de plată in rate. Completați datele cardului și selectați numărul de rate dorit.

Modalitati de livrare

Livrarea comenzii se va efectua prin intermediul unei firme de curierat rapid in termen de 24-48h pentru produsele care se afla in stoc.

Pentru livrarile in afara Romaniei timpul de livrare este diferit in functie de destinatie.

Taxe de livrare

Livrare în aria rețelei DPD: Livrare gratuită pentru comenzile de peste 200 RON. Taxa transport 20 RON pentru comenzile sub 200 RON.

Livrare în afara rețelei DPD: Asigurăm servicii de livrare inclusiv in zonele aflate în afara rețelei operaționale. Pentru anumite locații îndepărtate sau mai greu accesibile, este aplicată o taxă adițională, pentru a acoperi o parte dintre costurile generate. Pentru localități în afara rețelei de curierat, livrarea se va face contra unei taxe suplimentare de 20 RON (zona 1). Precizăm că veți fi contactat în prealabil pentru a confirma livrarea comenzii. Aceste taxe suplimentare sunt aplicabile doar cu acordul clientului, care va fi notificat telefonic sau prin email, pentru confirmarea sumei de plată adiționale conform zonei în care se livrează.

Pentru livrarile in afara Romaniei se percepe o taxa suplimentara de transport in functie de destinatie.

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta: produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei, returul este gratuit.

Dacă valoarea comenzii este sub limita a 200 lei returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile unei firme de curierat.

S.C. Maia Home Exclusive S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in 5-14 zile calendaristice de la recepționarea returului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, pete etc.

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului.

Produsele cu lipsa de conformitate: produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a S.C. Maia Home Exclusive S.R.L. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie.

Cheltuilelile aducerii la conformitate (inlcusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre S.C. Maia Home Exclusive S.R.L.

Produsele primite defecte (D.O.A. - dead on arrival): in eventualitatea in care produsele achizitionate sunt deteriorate sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs conform, cu conditia notificarii in scris a S.C. Maia Home Exclusive S.R.L. in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil, fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia. Cheltuilelile de transport vor fi suportate integral de catre S.C. Maia Home ExclusiveS.R.L. Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.

Reclamatii

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre: 

 • Maia Home Exclusive SRL, folosind formularul online sau numerele de telefon afisate pe pagina de contact. 
 • Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la oficiul din judetul dvs. de resedinta sau online la aceasta pagina: http://www.anpc.gov.ro/

Conditii de garantie

Garantia se solutioneaza la sediul S.C. Maia Home Exclusive S.R.L. prezentat in pagina de contact de catre S.C. Maia Home Exclusive S.R.L., prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Pentru produsele cu garantie este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. 
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere). In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.maiahome.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos. Informatiile furnizate catre S.C. Maia Home Exclusive S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Maia Home Exclusive S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata, la cerere. S.C. Maia Home Exclusive S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Preturile sunt actualizate zilnic. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se păstrează întotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Produsele comercializate prin intermediul www.maiahome.ro sunt noi, in ambalajul original al producătorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garanție (daca este cazul). S.C. Maia Home Exclusive S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rugăm să parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul document

Copyright

Intregul continut al acestui site, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, reprezinta proprietatea Maia Home Exclusive si a furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Maia Home Exclusive isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informativ si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau cu alte scopuri fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.
Folosirea fara acordul Maia Home Exclusive a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Modificarea termenilor si conditiilor

Maia Home Exclusive isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod prevederile din Termeni si Conditii, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata neconditionat si in totalitate de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor Maia Home Exclusive.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din, sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil se va apela la instantele judecatoresti, competenta revenind instantei din raza teritoriala a municipiului Piatra Neamt.

Folosirea Cookie-urilor

Te rugăm să parcurgi Politica de Cookies care face parte din prezentul Document.

REGULAMENT CONCURS Giveaway Aniversar

Perioada desfășurării concursului: 19 octombrie 2022 – 24 octombrie 2022

ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului ” GIVEAWAY Aniversar” (denumit în continuare„Concursul”) este compania  SC Maia Home Exclusive S.R.L, cu sediul social în Piatra Neamt, Ale. Plaiului, nr. 8, Bloc B0, Sc. D, Et. 3, Ap. 75, înregistrată la Oficiul Registrul Comertului sub nr J27/1401/2021, CIF RO25501627
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost facută și informarea inițială.
LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI
Concursul se va desfășura în perioada 19 octombrie 2022 – 24 octombrie2022, ora 11:00 pe pagina de Instagram Maia Home.
DREPTURI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în Romania, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a își valida participarea. Nu pot participa angajați ai Organizatorului, și ai celorlalte companii implicate în această acțiune, precum și rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.
Pentru a putea participa la Concurs, participanții trebuie să aibă un cont de Instagram completat cu o adresa de email validă si nume / prenume reale.
PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorului.
MECANISMUL CONCURSULUI
Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina https://www.instagram.com/maiahome.ro/
Utilizatorii se pot înscrie în concurs in perioada 19 octombrie 2022 – 24 Octombrie 2022, ora 11:00 astfel:
 • Follow pagina de Instagram Maia Home - https://www.instagram.com/maiahomehome.ro/
 • Trebuie să lase un comentariu în care să dea TAG la 1 prieten
 • Distribuirea postarii despre concurs in povestea ta (stories) cu etichetare @maiahome.ro
Simpla devenire de fan/urmăritor pe contul de Instagram nu presupune și înscrierea în concurs, este necesară și postarea celor două comentarii.
PREMIILE CONCURSULUI
Se vor acorda ca premii 3 perechi de papuci Merino Beige, cate 1 pereche pentru fiecare castigator, castigatorul avand optiunea sa isi aleaga marimea doar in limita stocului disponibil.
DESEMNAREA CĂȘTIGĂTORULUI
Câștigătorii vor fi desemnați printr-un mecanism de selecție aleatorie cu ajutorul site-ului commentpicker.com
Extragerea va fi prezentată în data de 24 octombrie 2022, ora 11:30, pe pagina de Instagram Maia Home, în cadrul unui story.
Toți participanții la concursul ” Giveaway Aniversar” trebuie să îndeplinească condițiile Regulamentului.
NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIILOR
Câștigătoriilor concursului li se vor aduce la cunoștință rezultatul concursului în momentul extragerii astfel: vor fi menționați în story pe pagina de Instagram Maia Home si intr-un comentariu la postarea concursului și apoi contactați prin mesaj pe Instagram. Aceștia sunt obligați să verifice în 48 de ore primirea mesajului și să răspundă cu datele personale și adresa de e-mail, la acel mesaj.
În cazul în care căștigătorii nu trimit în 48 de ore informațiile solicitate de Organizator sau dacă au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales prin acelasi mecanism.
Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorilor din motive care nu țin de el.
Dacă participi pe Instagram, în momentul extragerii trebuie să putem vedea pe profil că ai dat Follow contului. Setează profilul pe Public.
Câștigătorii vor intra în posesia premiilor, în maxim 5 zile lucratoare de la data extragerii, acestea fiind trimise prin curierat la adresa de livrare furnizata de castigator.
DREPTURI DE AUTOR
Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a postării unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe Instagram
ÎNCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 24 octombrie 2022, ora 11.00 și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră – de natura a face imposibilă derularea.
REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit aici. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul și contul de Instagram al Organizatorului.
LITIGII
În cazul unor litigii aparute între Organizator sau Operator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Daca nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, parțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competente.
Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .