"O viață sănătoasă începe de acasă"

Aceasta este deviza care stă la baza magazinului nostru online încă din 2016 când l-am înființat sub numele de #IubimLâna. Am început cu produse din lână din dorința de a readuce în casele românilor căldura și proprietățile binefăcătoare ale acestei fibre extraordinare. Interesul pentru produse naturale a cunoscut o creștere semnificativă în contextul încălzirii globale și a factorilor externi ce ne afectează stilul de viață. Așadar după 4 ani de experiență am decis să ne extindem gama de produse și să introducem noi materiale naturale la fel de prețioase. Așa s-a născut brandul Maia Home, inspirat de zeița Maia din mitologia greacă ce o întruchipa pe Mama Natură.

Materiale naturale

Selectăm doar produse realizate din cele mai fine materiale naturale care te ajută să trăiești mai bine, în mod natural.

Calitate superioară

Fiecare produs este realizat în conformitate cu cele mai înalte standarde, astfel încât să te bucuri de el pe termen lung.

Design atemporal

Casa ta este o extensie a stilului tău personal, de aceea selectăm produse cu un design ce transcende tendințele.

Filosofia noastră

Natura este cel mai mare aliat al nostru. Produsele sunt realizate din materiale naturale precum lână, bumbac, in sau iută.

Celebrăm natura prin design, texturi și culori. Ne inspirăm din frunze, flori, pământ și cer.

Susținem standardele de producție etice și menținem relații puternice cu producătorii noștri.

Ne străduim în permanență să creștem și să învățăm despre materiale, trenduri și tehnici noi de producție.

Oferim produse ce contribuie la dezvoltarea mediului economic, social și ecologic, selectând furnizori certificați și materiale sustenabile.

Testimoniale

#mymaiahome

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .