Dorești să returnezi o comandă sau un produs? Alege una din modalitățile de retur de mai jos și asigură-te că te încadrezi în termenul de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Produsele se pot returna in ambalajul origilal si in aceeasi stare in care au fost receptionate.

  1. Intră în Contul meu și accesează secțiunea Istoric Comenzi și Detalii. Selectează comanda pe care dorești să o returnezi și mergi la secțiunea Adaugă un mesaj. În spațiul liber solicită returul comenzii și motivul returului. Dacă dorești să returnezi un anumit produs din comandă, selectează produsul respectiv.
  2. Trimite solicitarea de retur prin email la adresa contact@maiahome.ro menționând numele tău, numărul comenzii, produsul pe care dorești să îl returnezi, adresa de preluare a returului, număr de cont IBAN și titular pentru a rambursa contravaloarea produsului.
  3. Sună-ne la 0747 598 184 și unul din consultanții noștri va prelua telefonic solicitarea de retur.

Noi vom trimite firma de curierat să ridice produsul/ele de la adresa comunicată.

În momentul în care returul ajunge în depozitul nostru, vom verifica și te vom informa dacă produsele îndeplinesc condițiile de retur.

Te vom anunța când se efectuează plata reprezentând echivalentul returului tău.

RETUR GRATUIT

Dacă valoarea comenzii tale depășește 200 lei, ai dreptul la retur gratuit pe teritoriul României.

RETURNEAZĂ PE CONT PROPRIU

Dacă comanda nu îndeplinește condițiile pentru un retur gratuit, realizează pașii de mai sus pentru a ne ocupa noi de preluarea returului, iar tu vei plăti transportul direct la firma de curierat în momentul ridicării.

Dacă dorești să faci retur pe cont propriu, trimite coletul la adresa Maia Home Exclusive SRL, Str. Petru Movila, nr. 16, Piatra-Neamt, jud. Neamt. Împachetează bine coletul pe care urmează să îl trimiți. Pentru siguranță, îți recomandăm firmele de curierat (ex. DPD, Fan Courier, Urgent Cargus, Sameday etc.)

INFORMAȚII GENERALE DESPRE RETUR

  • Ai la dispoziție 30 de zile pentru a returna un produs din momentul în care l-ai primit.
  • Transmite-ne toate informațiile pentru retur.
  • Dacă ne-ai specificat contul bancar, banii vor fi livrați în acel cont bancar.
  • vom returna contravaloarea produselor în 5-14 zile calendaristice în concordanță cu legea în vigoare.
  • Clientul este răspunzător pentru eventualele diminuări ale valorii produsului în conformitate cu Termenii și condițiile noastre și reglementările legale.

SCHIMBAREA PRODUSELOR

Returnează produsul comandat și plasează imediat o comandă nouă.

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .