Camel

Colecția Camel include produse realizate din lână merino și păr de cămilă. Produsele din această colecție se deosebesc prin textura mai moale și mai plăcută la atingere, culorile pământii și designul clasic.

Când auzi cuvântul lână, te gândești imediat la oaie. Cu toate acestea, oaia nu este singurul animal care se bucură de proprietățile lânii. Lâna de cămilă este foarte apreciată în întreaga lume. Părul acestor animale poate crește până la 40 cm în sezonul rece. Din acesta se colectează doar partea cea mai apropiată de piele care este cea mai moale și mai fină. Colectarea lânii de cămilă se face manual prin pieptănare, primăvara, atunci când animalul își schimbă părul. Această lână este caracterizată prin finețe deosebită, flexibilitate și moliciune. Din cauza scăderii populației de cămile și a penuriei de lână de la aceste animale în industria textilă, aceasta este considerată o fibră foarte scumpă și este de obicei amestecată cu lână merino. Lână de cămilă conține cu 30% mai multă lanolină față de lâna merino, deci păstrează mai bine căldura la interior.

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .