Efectele lânii asupra durerilor musculare și articulare

În antichitate doctorii foloseau bandaje din lână pentru a acoperi, a proteja și a grăbi vindecarea rupturilor de oase, tendoane și ligamente. În ziua de astăzi, numeroase studii medicale pun din nou accentul pe utilizarea lânii în vindecarea unor serii de afecțiuni la nivelul articulațiilor și mușchilor. Lâna are capacitatea de a regla și a menține constantă temperatura în zona afectată fără a încinge, relaxează mușchii și îmbunătățește circulația sângelui.

Dureri ale genunchilor

Genunchiul este cea mai solicitată articulație. Durerile de genunchi au început să apară la vârste din ce în ce mai fragede. Cauzele sunt variate, de la statul zilnic în poziție fixă și lipsa de mișcare, până la dureri provocate de accidentări, dureri postoperatorii sau boli precum osteoartrita, reumatismul sau artroza. Pe lângă tratament și remedii, poți proteja și trata genunchiul cu ajutorul unei benzi de protecție din lână. Aceasta va încălzi genunchiul fără să încingă, îl va ține fix și va ajuta la refacerea mai rapidă a cartilajului.

Dureri de spate

Durerea de spate apare frecvent și trebuie tratată cu seriozitate. Aceasta poate ascunde afecțiuni grave și dacă deja ați stabilit cauza ei, o puteți ameliora. O metodă eficientă de prevenire și ameliorare a durerilor lombare este purtarea unei centuri (sau brâu lombar). Centurile lombare din lână asigură o susținere eficientă, o temperatură optimă fără să supraîncălzească, sunt 100% naturale și protejează zona lombară de frig.

Dureri cervicale

Provocate adesea de poziția incorectă în timpul somnului sau la birou, durerile cervicale pot dura câteva zile. Poți reduce semnificativ perioada durerii prin intermediul masajului de relaxare și protejarea zonei cu ajutorul unei benzi din lână. Dacă durerea este de lungă durată și apare ca urmare a unor afecțiuni grave cum ar fi artrita, pe lângă tratamentul prescris de medic, puteți veni cu un plus de protecție pentru gât 100% naturală. În timpul somnului alegeți o pernă cu umplutură din lână. Aceasta este mai fermă, susține capul și păstrează umiditatea la distanță.

Dureri ale încheieturii mâinii

Încheietura mânii este destul de vulnerabilă și se poate inflama în urma solicitării mâinii sau în urma unei căzături sau lovituri. Puteți proteja încheietura dacă aveți o meserie ce presupune suprasolicitarea încheieturii mâinii sau știți că suferiți deja de o afecțiune. Susținerea încheieturii prin intermediul unui benzi din lână vă va ajuta să reduceți durerea, să fixați și să protejați articulația și să păstrați o temperatură constantă.

Aici găsiți toată gama pentru sănătate: centuri lombare, bandă protecție genunchi, bandă protecție gât, bandă protecție mână realizate din lână moale care nu înțeapă și nu irită. Toate produsele au dimensiune ajustabilă astfel că dumneavoastră puteți decide mărimea potrivită.

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .