Pernă Silk Satin din mătase și bumbac satinat - Maia Home
Pernă Silk Satin din mătase și bumbac satinat - Maia Home
Pernă Silk Satin din mătase și bumbac satinat - Maia Home
  • -10%
Pernă Silk Satin din mătase și bumbac satinat - Maia Home
Pernă Silk Satin din mătase și bumbac satinat - Maia Home
Pernă Silk Satin din mătase și bumbac satinat - Maia Home

Pernă Silk Satin din mătase și bumbac satinat

1 Recenzii

Perna Silk Satin este cea mai potrivită pentru un somn liniștit. Gradul de fermitate este cel recomandat de medici, ține umezeala la distanță, nu își modifică forma pe parcursul nopții, nu provoacă alergii. Interiorul este din mătase mulberry de cea mai bună calitate. Exteriorul este din bumbac satinat nobil cu țesătură foarte fină. 

Grad de fermitate: mediu

Dimensiune
  • 40x40 cm
  • 50x70 cm
  • 60x40 cm
  • 60x60 cm
  • 70x70 cm
10362
Produs in stoc.
1.144 lei 1.271 lei -10%
cu TVA
Time left

Pernele Silk Satin cu umplutură din mătase naturală 100% îți oferă un somn confortabil și susținerea necesară pentru gât și cap.

Interiorul pernei este realizat din 100% Mătase Mulberry Pură ceea ce însemnă că veți avea parte de cea mai luxoasă și nobilă pernă. Mătasea Mulberry este mătasea cu cea mai bună calitate de pe piață și este recunoscută pentru proprietatea sa hipoalergenică deosebită dată de proteina de sericină produsă de viermii de mătase ce se hrănesc cu frunze de dud (mulberry).

Produsul se utilizează înfățat.

Recomandăm utilizarea unei fețe de pernă din mătase.

Interior
100% Mătase Mulberry
Exterior
100% Bumbac Satinat
Culoare
Alb
Fabricat în
România
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.
Grad fermitate
Mediu

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

Super calitate, super produs
E perna cu care dorm cel mai bine din zecile de perne incercate de-a lungul timpului. Felicitari! ma bucur sa vad ca se realizeaza produse de lux si in Romania.
în data de

5 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .