Set pilotă și pernă Organic Baby din lână și bumbac organic - Maia Home
  • -15%
  • Pachet
Set pilotă și pernă Organic Baby din lână și bumbac organic - Maia Home
Set pilotă și pernă Organic Baby din...
Set pilotă și pernă Organic Baby din...
Set pilotă și pernă Organic Baby din...

Set pilotă și pernă Organic Baby din lână și bumbac organic

1 Recenzii

Set din lână merino și bumbac organic pentru bebe +6 luni format din:

  • 1 buc Pilotă Organic Baby N2 70x100 cm
  • 1 buc Pernă Organic Baby 45x25 cm

Acest pachet contine

Produs in stoc.
313 lei 368 lei -15%

In loc de 388 lei

cu TVA

 

Setul Organic Baby format din pilotă și pernă este alegerea perfectă, naturală, pentru bebelușul tău, după ce a trecut de 6 luni. Lâna îl ajută pe bebeluș să doarmă mai bine, controlând microclimatul care îl înconjoară. Răcorește când este cald și încălzește când este frig. Bebelușul tău se bucură de 25% mai mult somn regenerativ în etapa 4, cu un set de pat din lână, trezindu-se odihnit și fericit.

Studiile științifice au arătat că bebelușii care dorm în lână se trezesc de mai puține ori, plâng mai puțin și sunt și mai fericiți când sunt treji, datorită odihnei bune de peste noapte.

Lâna este natural hipoalergenică, ușor de întreținut și de lungă durată. Teste recente au arătat reducerea completă a acarienilor și a alergenilor și reducerea cu peste 99% a ciupercilor. Aceasta înseamnă că expunerea copilului tău la acești alergeni obișnuiți va fi redusă odată cu folosirea produselor Maia Home din lână. Astfel va scădea semnificativ șansa dezvoltării de alergii în viitor.

Culoare
Ecru
Compoziție
Exterior: 100% Bumbac Organic; Interior: 100% Lână Merino
Densitate umplutură
300 g/m²
Certificări
Oeko-Tex
Fabricat în
România
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

Recomand
Nepotelul nostru doarme ca un ingeras in noua pilota. Produse de calitate. Bumbacul este surprinzator de fin. Foarte bine lucrate.
în data de

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .