Set pilotă și pernă Organic Baby din lână și bumbac organic - Maia Home
  • -25%
  • Pachet
Set pilotă și pernă Organic Baby din lână și bumbac organic - Maia Home
Set pilotă și pernă Organic Baby din...
Set pilotă și pernă Organic Baby din...
Set pilotă și pernă Organic Baby din...

Set pilotă și pernă Organic Baby din lână și bumbac organic

Set din lână merino și bumbac organic pentru bebe +6 luni format din:

  • 1 buc Pilotă Organic Baby N2 70x100 cm
  • 1 buc Pernă Organic Baby 45x25 cm

Acest pachet contine

Produs in stoc.
236 lei 314 lei -25%

In loc de 283 lei

cu TVA

Setul Organic Baby format din pilotă și pernă este alegerea perfectă, naturală, pentru bebelușul tău, după ce a trecut de 6 luni. Lâna îl ajută pe bebeluș să doarmă mai bine, controlând microclimatul care îl înconjoară. Răcorește când este cald și încălzește când este frig. Bebelușul tău se bucură de 25% mai mult somn regenerativ în etapa 4, cu un set de pat din lână, trezindu-se odihnit și fericit.

Studiile științifice au arătat că bebelușii care dorm în lână se trezesc de mai puține ori, plâng mai puțin și sunt și mai fericiți când sunt treji, datorită odihnei bune de peste noapte.

Lâna este natural hipoalergenică, ușor de întreținut și de lungă durată. Teste recente au arătat reducerea completă a acarienilor și a alergenilor și reducerea cu peste 99% a ciupercilor. Aceasta înseamnă că expunerea copilului tău la acești alergeni obișnuiți va fi redusă odată cu folosirea produselor Maia Home din lână. Astfel va scădea semnificativ șansa dezvoltării de alergii în viitor.

Culoare
Ecru
Compoziție
Exterior: 100% Bumbac Organic; Interior: 100% Lână Merino
Densitate umplutură
300 g/m²
Certificări
Oeko-Tex
Fabricat în
România
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .