Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii
  • -30%
Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii
Botoși Tiger din lână pentru copii

Botoși Tiger din lână pentru copii

1 Recenzii

Botoși din lână merino pură pentru copii. Călduroși, de culoare bej/gri naturală și textură plăcută de blăniță. Pentru că lâna reglează rapid temperatura și elimină eficient umiditatea, copilul tău va avea picioare calde, uscate și sănătoase.

Lâna merino din care sunt confecționați este de calitate premium, certificată Woolmark, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii în descrierea de mai jos.

Talpa este flexibilă, silențioasă și nu alunecă.

Compoziție suprafață de contact: 100% lână merino

Mărime
  • 26-27
10245
Ultimele produse in stoc
83 lei 119 lei -30%
cu TVA

 

Copiii lasă papucii de casă din picioare cu prima ocazie, amintindu-și de ei abia când le îngheață picioarele. Soluția este o pereche de papuci care sunt prinși de picior, iar dacă aceștia sunt și din lână, înseamnă că sunt foarte sănătoși pentru picioare. Papucii de casă pentru copii Tiger sunt moi și plăcuți la atingere, atât la interior cât și la exterior sunt realizați din lână merino.

Dimensiuni (lungimea tălpii):

  • mărimea 26-27: 16.5 cm
  • mărimea 28-29: 18 cm
  • mărimea 30-31: 19.5 cm
  • mărimea 32-33: 21 cm

Avantajele botoșilor Tiger:

  • nu cad din picioare
  • sunt realizați din lână cu extraordinara sa calitate de a regla imediat temperatura
  • foarte moi și confortabili
  • talpă antiderapantă

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absorbe și elimină umiditatea.

Rezistență sporită

Papucii sunt finisați cu un tiv catifelat aplicat manual, cu atenție, astfel încât să nu se destrame la folosire și spălare repetată. Fibrele fine de lână merino sunt dispuse sub formă de blăniță, țesute pe un mesh de polimer special conceput în Italia pentru acest tip de produs. Datorită acestui procedeu, cantitatea de lână ce se desprinde este foarte mică, iar proprietățile lânii asupra organismului sunt păstrate în proporție de 99%.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Lâna folosită la fabricarea acestui produs este pură și provine din surse sigure, controlate. Produsul deține certificat WOOLMARK.

Important de știut

Datorită compușilor chimici naturali din fibra de lână există variații ale culorii ce nu pot fi controlate. În timpul utilizării, anumite fire de lână se pot încurca, încreți sau desprinde. Acest lucru nu este considerat defect de material ci certitudinea că lâna este pură și nu s-a intervenit excesiv în procesul de prelucrare.

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Culoare
Gri
Compoziție
100% Lână Merino; Tiv, bază: 100% Poliester
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania
Întreținere
Curățare chimică (P). Nu călcați. Nu uscați într-un uscător de rufe. Aerisiți.

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

super botosei
Sunt minunati. Nici nu ma asteptam sa fie altfel la ce produse de calitate aveti. Baietelul meu ii adora.
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .