Așternuturile pentru copii - cum le alegi pe cele potrivite?

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei nu este doar o mare bucurie, ci și o responsabilitate. Vrei să-i oferi toată grija și atenția ta pentru a crește sănătos.

Un detaliu important este somnul copilului. Calitatea acestuia poate fi influențată de așternuturi. Una din cele mai bune alegeri sunt produsele din fibre naturale precum lâna sau bumbacul organic.

Mai jos îți oferim câteva sfaturi care sperăm că te vor ajuta să faci alegerea potrivită. Îți stăm la dispoziție cu drag și pe email sau telefon cu detalii.

Produsele pentru bebeluși

Pilotele pentru bebeluși

Produsele pentru pat din lână nu sunt alese doar pentru căldura pe care o oferă - acestea stimulează receptorii din piele, care îmbunătățesc circulația sângelui și respirația, aspecte esențiale mai ales în primele zile din viață. Din acest motiv produsele din lână sunt recomandate chiar din primele zile ale bebelușului.

Sacul de dormit pentru bebeluși

În timpul somnului, unii bebeluși sunt activi și se dezvelesc frecvent. În acest caz păturica poate fi înlocuită cu un sac de dormit din lână merino extra fină. Astfel poți fi liniștit că nu îi va fi frig pe parcursul nopții.

Pernele pentru bebeluși

O pernă normală nu este recomandată pentru bebeluși deoarece capul se va sprijini pe piept și nu va mai putea respira bine. Când bebelușul crește (+6 luni) poți folosi o pernă extrasubțire cu interior din lână și suprafață din bumbac organic.

Produsele pentru copii

Păturile pentru copii

Opțiunile de așternuturi pentru copii sunt nenumărate. E important să nu te pierzi printre acestea și să alegi întotdeauna calitatea cea mai bună. Păturile cu dimensiunea de 95x135 cm trebuie schimbate odată ce copilul ajunge la vârsta de 3-4 ani.

Pernele pentru copii

Dimensiunea pernei trebuie schimbată pe măsură ce copilul crește. Alege pernele special concepute pentru copii care au o formă, grosime și fermitate potrivită acostora (nu perne pentru adulți). Poți alege și o pernă cu suprafață din lână și astfel vei beneficia la maxim de proprietățile lânii.

Importanța protecției de saltea

O protecție de saltea oferă căldură iarna și mai puțină umiditate vara. Copiii sunt predispuși mai des la răceli ceea ce vine la pachet cu multă transpirație pe timpul nopții. Așternuturile ude nu ajută deloc în acest caz. Lâna elimină umiditatea mai rapid decât orice altă fibră naturală și menține o suprafață uscată și curată.

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .