Pilotă 4 Anotimpuri Organic N1+N2 din lână și bumbac organic - Maia Home
Pilotă 4 Anotimpuri Organic N1+N2 din lână și bumbac organic - Maia Home
Pilotă 4 Anotimpuri Organic N1+N2 din lână și bumbac organic - Maia Home
 • -10%
Pilotă 4 Anotimpuri Organic N1+N2 din lână și bumbac organic - Maia Home
Pilotă 4 Anotimpuri Organic N1+N2 din lână și bumbac organic - Maia Home
Pilotă 4 Anotimpuri Organic N1+N2 din lână și bumbac organic - Maia Home

Pilotă 4 Anotimpuri Organic N1+N2 din lână și bumbac organic

Set 4 anotimpuri N1+N2 – pachet de 2 pilote ce pot fi folosite individual în perioadele primăvară – vară – toamnă, iar în perioada rece, dacă în dormitor temperatura coboară sub 21°C, pot fi folosite împreună.
Sunt prevăzute cu bride pentru a le putea lega împreună.

Nivel căldură (1-6): 1 (23 - 26°C în cameră)

Nivel căldură (1-6): 2 (21 - 24°C în cameră)

Nivel căldură (1-6): 1+2=5 (17 - 22°C în cameră)

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 240x220 cm
 • 220x200 cm
10239
930 lei 1.033 lei -10%
cu TVA
Time left

Dormi bine, noapte de noapte, tot timpul anului cu pilota Organic 4 Anotimpuri. Husa este realizată din bumbac organic, iar umplutura este realizată din lână merino ce are proprietăți climatice excelente ce contribuie la un somn liniștit indiferent de anotimp. Pilota Organic 4 Anotimpuri este formată dintr-o pilotă de vară cu nivel 1 de căldură, ușoară și subțire, și o pilotă cu nivel 2 de căldură, de primăvară-toamnă mai groasă. Atunci când acestea sunt legate împreună cu ajutorul bridelor aplicate, se transformă într-o pilotă cu nivel 5 de căldură, potrivită pentru iarnă. Când nu este utilizată, una dintre pilote poate fi depozitată în geanta cu fermoar care vine împreună cu comanda.

Avantajele pilotei 4 anotimpuri Organic:

 • datorită lânii merino de o finețe redusă, pilota este foarte ușoară
 • tratament antimolii 100% natural din lavandă
 • se mulează după forma corpului
 • păstrează o temperatură constantă

Greutate totală:

 • 140x200 cm: 1.4 kg
 • 160x220 cm: 1.8 kg
 • 180x200 cm: 1.8 kg
 • 200x200 cm: 2 kg
 • 200x220 cm: 2.2 kg
 • 240x220 cm: 2.7 kg
Interior
100% Lână Merino
Exterior
100% Bumbac Organic
Culoare
Ecru
Fabricat în
România
Întreținere
Pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți pilota înfățată.
Nivel de încălzire
5 (temp. cameră 18-22°C)

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

12 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .