Pilotă Organic N3 din lână și bumbac organic
Pilotă Organic N3 din lână și bumbac organic
Pilotă Organic N3 din lână și bumbac organic
Pilotă Organic N3 din lână și bumbac organic
Pilotă Organic N3 din lână și bumbac organic
Pilotă Organic N3 din lână și bumbac organic
Pilotă Organic N3 din lână și bumbac organic
Pilotă Organic N3 din lână și bumbac organic

Pilotă Organic N3 din lână și bumbac organic

Pilotă de primăvară/toamnă din lână merino pură. Cu o grosime medie, creează un mediu perfect pentru un somn liniștit între sezoane, lăsând pielea să respire. Pentru că lâna reglează rapid temperatura și elimină eficient umiditatea, vei avea parte de mai mult confort și de un somn mai liniștit.

Lâna merino din care este confecționată este de calitate premium, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii în descrierea de mai jos.

Nivel căldură: 3 (20-23°C în cameră)

Compoziție: interior 100% lână merino și husă 100% bumbac organic

Densitate: 350g/m²

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 150x200 cm
 • 160x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 220x200 cm
 • 240x220 cm
10443
Produs in stoc.
699 lei
cu TVA

 

Pilota Organic N3 este foarte ușoară și subțire. Lâna merino de la interior are proprietăți termice deosebite deoarece creează o temperatură optimă pe tot parcursul somnului, fără să încingă, lăsând pielea să respire. Aceasta este dispusă la interior folosindu-se tehnica Multistrat care nu îi va permite să se adune sau să se desprindă de tiv și cusături. Astfel pilota își va păstra în timp forma și grosimea.

Bumbacul Organic de la exterior are un grad de finețe ridicat care nu îi permite lânii să iasă la exterior. Nu este tratat chimic și este recomandat persoanelor ce suferă de alergii.

Avantajele pilotei Organic:

 • Este ușoară și stă lipită de corp
 • Ideală pentru persoanele predispuse la alergii deoarece lâna este hipoalergenică
 • Nu încinge și îmbunătățește gradul de respirabilitate
 • Permeabilă la aer
 • Oferă senzația de răcoare și confort pe tot parcursul nopții

Greutate totală:

 • 140x200 cm: 1.6 kg
 • 160x220 cm: 2 kg
 • 200x220 cm: 2.5 kg
 • 240x220 cm: 3 kg

CUM SĂ ALEGI O PILOTĂ DIN LÂNĂ?

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absoarbe și elimină umiditatea.

Bumbacul organic folosit la realizarea husei deține certificat GOTS și este fabricat în Germania, prelucrat la cele mai înalte standarde de calitate prin tehnologii de ultimă generație. Țesătura este foarte deasă, sunt folosite fire lungi și fine de bumbac organic, ceea ce reduce în proporție de 99% șansa ca fibrele de lână de la interior să iasă prin husă. Acest bumbac nu este peliculizat.

Rezistență sporită

Valurile de lână de la interior sunt dispuse multistrat, ceea ce previne migrarea și formarea ghemotoacelor. Acest tip de dispunere permite aerului să circule mai bine și umiditatea să fie eliminată mai eficient. Husa din bumbac organic este matlasată astfel încât să își păstreze forma cât mai mult timp și este tivită manual cu atenție deosebită.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Important de știut

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandăm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Pilotele sunt croite cu generozitate (3-5% adaos) deoarece există o contracție inițială după primele săptămâni de utilizare (provocată de căldura și umezeala emanată de corp).

Interior
100% Lână Merino
Exterior
100% Bumbac Organic
Culoare
Ecru
Densitate umplutură
350 g/m²
Certificări
Oeko-Tex
Fabricat în
România
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.
Nivel de încălzire
3 (temp. cameră 20-23°C)

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

11 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .