Pilotă iarnă Merino Clasic N4 din lână și bumbac
Pilotă iarnă Merino Clasic N4 din lână și bumbac
Pilotă iarnă Merino Clasic N4 din lână și bumbac
Pilotă iarnă Merino Clasic N4 din lână și bumbac
Pilotă iarnă Merino Clasic N4 din lână și bumbac
Pilotă iarnă Merino Clasic N4 din lână și bumbac

Pilotă iarnă Merino Clasic N4 din lână și bumbac

1 Recenzii

Pilotă de iarnă din lână merino pură. Subțire și ușoară, creează un mediu perfect pentru un somn liniștit iarna, lăsând pielea să respire. Pentru că lâna reglează rapid temperatura și elimină eficient umiditatea, vei avea parte de mai mult confort și de un somn mai liniștit.

Lâna merino din care este confecționată este de calitate premium, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii în descrierea de mai jos.

Nivel căldură: 4 (19-22°C în cameră)

Compoziție: interior 100% lână merino și husă 100% bumbac

Densitate: 400g/m²

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 220x200 cm
 • 240x220 cm
10194
Produs în stoc. Livrare rapidă
599 lei
cu TVA

 

Diferența de temperatură dintre corpul tău și cameră pe timpul iernii poate crea disconfort. Pilota Merino Clasic este ușoară și moale. Este antibacteriană și nu reține mirosurile deoarece umplutura este realizată 100% din lână naturală. Vei avea parte de un somn liniștit pe tot parcursul nopții deoarece lâna reglează temperatura la o valoare optimă.

Plapuma este ușoară ca fulgul deoarece la interiorul său se află lână foarte fină dispusă multistrat în mod egal pe toata suprafața.

Avantajele pilotei Merino Clasic:

 • datorită lânii merino de o finețe redusă, pilota este foarte ușoară
 • tratament antimolii 100% natural cu ulei esențial de lavandă
 • se mulează după forma corpului
 • păstrează o temperatură constantă

Greutate totală:

 • 140x200 cm: 1.7 kg
 • 160x220 cm: 2.2 kg
 • 200x220 cm: 2.7 kg
 • 240x220 cm: 3.2 kg

CUM SĂ ALEGI O PILOTĂ DIN LÂNĂ?

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absoarbe și elimină umiditatea.

Bumbacul folosit la realizarea husei este fabricat în Germania, prelucrat la cele mai înalte standarde de calitate prin tehnologii de ultimă generație. Țesătura este foarte deasă, sunt folosite fire lungi și fine de bumbac organic, ceea ce reduce în proporție de 99% șansa ca fibrele de lână de la interior să iasă prin husă. Acest bumbac nu este peliculizat.

Rezistență sporită

Valurile de lână de la interior sunt dispuse multistrat, ceea ce previne migrarea și formarea ghemotoacelor. Acest tip de dispunere permite aerului să circule mai bine și umiditatea să fie eliminată mai eficient. Husa din bumbac este matlasată astfel încât să își păstreze forma cât mai mult timp și este tivită manual cu atenție deosebită.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Important de știut

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Pilotele sunt croite cu generozitate (3-5% adaos) deoarece există o contracție inițială după primele săptămâni de utilizare (provocată de căldura și umezeala emanată de corp).

Interior
100% Lână Merino
Exterior
100% Bumbac
Culoare
Alb
Densitate umplutură
400 g/m²
Certificări
Oeko-Tex
Fabricat în
România
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.
Nivel de încălzire
4 (temp. cameră 19-22°C)

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

1 Recenzii

foarte ok
suntem foarte multumiti. si-a facut treaba bine iarna asta
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .