Șosete gri din lână - Maia Home
Șosete gri din lână - Maia Home
Șosete gri din lână - Maia Home
Șosete gri din lână - Maia Home
  • -10%
Șosete gri din lână - Maia Home
Șosete gri din lână - Maia Home
Șosete gri din lână - Maia Home
Șosete gri din lână - Maia Home

Șosete gri din lână

Șosete din lână, subțiri, de culoare gri. Rezistente și călduroase, vor lăsa pielea să respire și nu vor provoca iritații.

Mărime
  • 37-39
  • 40-42
  • 43-44
10135
Produs in stoc.
44 lei 49 lei -10%
cu TVA
Time left

O pereche de șosete sănătoase trebuie să țină cald fără să încingă. Pielea piciorului trebuie să respire, să nu se irite, să nu stea în mediu umed și să nu sufere bătături. Șosetele din lână sunt potrivite atât pentru a fi purtate la o pereche de pantofi sau ghete, cât și la practicarea sporturilor, hiking, alergare. Sunt prevăzute cu elastic pentru a nu se lărgi sau a intra la apă și a fi cât mai comode.

Avantajele șosetelor din lână:

  • subțiri și plăcute la atingere
  • lâna este un excelent izolator termic. Când este cald afară picioarele nu se supraîncălzesc, când este frig, picioarele rămân calde.
  • lâna poate absorbi o cantitate mare de umiditate, cu până la o treime din greutatea sa.
  • datorită lanolinei, fibrele din lână au în mod natural proprietăți antibacteriene și sunt, prin urmare, antifungice și anti-miros neplăcut.
  • lâna își păstrează proprietățile izolatoare chiar dacă este udă, ceea ce este perfect pentru picioarele care transpiră repede.
  • lâna se usucă mult mai repede decât bumbacul și alte materiale sintetice.
Culoare
Gri
Compoziție
75% lână, 20% poliamidă, 5% elastan
Certificări
Woolmark, Oeko-Tex
Fabricat în
Lituania

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de întreținere de pe etichetă.

Produsele din lână

Pentru că la fabricarea produselor Maia Home se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul cu 24/48h înainte de utilizare.

Pilotele/plăpumile și pernele cu umplutură din lână se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat. Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Păturile, pernele, articolele de îmbrăcăminte și toate produsele realizate 100% din lână se vor curăța chimic, a nu se stoarce, a se aerisi periodic. A se spăla la maxim 30 grade utilizând detergenți speciali pentru lână.

Este important de știut că de-a lungul timpului pot apărea modificări ale structurii materialului. Pentru că lâna este o fibră naturală, firele se pot încreți sau se pot despărți sau alipi. Acest lucru demonstrează autenticitatea sa și nu afectează calitatea produsului.

Produsele din in

Inul este o fibră naturală fabricată din planta de in ce a fost cultivată și folosită ca material textil de mii de ani.

Inul devine mai moale după fiecare spălare. Este recomandat să spălați produsele din in la temperaturi scăzute (30 grade). După stoarcere, scoateți imediat produsul din mașina de spălat pentru a nu se boți și întindeți-l drept la uscat. Nu este nevoie să călcați produsele din in. Dacă totuși acestea s-au boțit în urma spălării, este bine să călcați produsul cât e încă puțin umed. Folosiți o treaptă medium-înaltă (sau treapta specială pentru in dacă fierul de călcat dispune) și funcția de aburi. Inul de culoare închisă este recomandat a se călca pe verso.

Păstrați produsele din in într-un spațiu răcoros și întunecat (evitați cutiile de plastic). După depozitare, aerisiți bine produsul sau spălati-l dacă are nevoie de o revigorare.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .