Pilotă de vară Confort Organic
Pilotă vară Organic N1 din lână și...
Pilotă de vară Confort Organic
Pilotă vară Organic N1 din lână și...

Pilotă vară Organic N1 din lână și bumbac organic

3 Recenzii

Pilotă de vară din lână merino pură. Foarte subțire și ușoară, creează un mediu perfect pentru un somn liniștit în sezonul cald, lăsând pielea să respire. Pentru că lâna reglează rapid temperatura și elimină eficient umiditatea, vei avea parte de mai mult confort și de un somn mai liniștit.

Lâna merino din care este confecționată este de calitate premium, provenită din surse sigure, controlate. Vezi mai multe detalii în descrierea de mai jos.

Nivel căldură: 1 (23-26°C în cameră)

Compoziție: interior 100% lână merino și husă 100% bumbac organic

Densitate: 150g/m²

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 150x200 cm
 • 160x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 220x200 cm
 • 240x220 cm
10156
Produs in stoc.
579 lei
cu TVA

 

Pilota de vară Organic a fost special concepută pentru temperaturile de vară din România și este alternativa sănătoasă la pilotele și păturile sintetice. Stratul subțire de lână merino de la interior are menirea să atragă excesul de căldură și transpirație produs de corp pe parcursul nopții și să-l elimine la exterior. Bumbacul organic este antialergic și este recomandat pentru copii.

Avantajele pilotei de vară Organic:

 • Este foarte subțire și ușoară
 • Ideală pentru persoanele predispuse la alergii deoarece lâna este hipoalergenică
 • Îmbunătățește gradul de respirabilitate și evaporare a umidității
 • Permeabilă la aer
 • Oferă senzația de răcoare și confort pe tot parcursul nopții
 • Recomandată pentru copii

Greutate totală:

 • 140x200 cm: 1 kg
 • 160x220 cm: 1.3 kg
 • 200x220 cm: 1.6 kg
 • 240x220 cm: 1.9 kg

Cum să alegi o pilotă din lână?

Materiale veritabile

Lâna merino extrafină folosită la acest produs este cel mai calitativ tip de lână care există pe piață și provine de la rasa de oi merino. Această lână este apreciată pentru finețea și delicatețea sa, având un diametru de până în 22 microni (o miime dintr-un milimetru). Principalele caracteristici ale lânii merino sunt de termoreglare, este antistatică, absoarbe și elimină umiditatea.

Bumbacul organic folosit la realizarea husei deține certificat GOTS și este fabricat în Germania, prelucrat la cele mai înalte standarde de calitate prin tehnologii de ultimă generație. Țesătura este foarte deasă, sunt folosite fire lungi și fine de bumbac organic, ceea ce reduce în proporție de 99% șansa ca fibrele de lână de la interior să iasă prin husă. Acest bumbac nu este peliculizat.

Rezistență sporită

Valurile de lână de la interior sunt dispuse multistrat, ceea ce previne migrarea și formarea ghemotoacelor. Acest tip de dispunere permite aerului să circule mai bine și umiditatea să fie eliminată mai eficient. Husa din bumbac organic este matlasată astfel încât să își păstreze forma cât mai mult timp și este tivită manual cu atenție deosebită.

Calitate garantată

În procesul de prelucrare a materiei prime și a fabricării acestui produs nu au fost folosite substanțe chimice nocive. Produsul deține certificat OEKOTEX STANDARD 100.

Important de știut

Produsele realizate din lână pot avea un miros de lână mai puternic sau mai slab. Acest lucru se datorează prezenței lanolinei pe firul de lână (un alt factor care garantează puritatea lânii). Dacă acest miros vi se pare prea puternic, puteti aerisi produsul un timp mai îndelungat într-un mediu uscat. Recomandâm aerisirea acestuia cel puțin 24-48h înainte de utilizare. Pe măsură ce îl veți folosi, mirosul dispare.

Pilotele sunt croite cu generozitate (3-5% adaos) deoarece există o contracție inițială după primele săptămâni de utilizare (provocată de căldura și umezeala emanată de corp).

Interior
100% Lână Merino
Exterior
100% Bumbac Organic
Culoare
Ecru
Densitate umplutură
150 g/m²
Certificări
Oeko-Tex
Fabricat în
România
Întreținere
Se curăță local de pete , cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți-l înfățat.
Nivel de încălzire
1 (temp. cameră 23-26°C)

Citește: Ghidul de utilizare și întreținere a produselor Maia Home.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din lână.

Vezi mai multe detalii despre utilizarea și întreținerea: Produselor din mătase.

Discută mai multe detalii cu un consultant la 0747598184 sau trimite-ne un email cu intrebările tale la contact@maiahome.ro

3 Recenzii

Super faina
foarte multumiti
în data de

Super
E subtire si usoara, miroase putin mai tare la inceput dar dispare. eu o folosesc primavara in loc de patura si tine bine de cald.
în data de

Servicii excelente
Ador pilota, atat de usoara si subtire si totusi destul de calduroasa. O recomand cu sinceritate
în data de

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

10 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adăugat la wishlist

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru Maia Home. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în  siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri .